Gasztro

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (4. epizód)

Gasztro

🎬🍽Elérkeztünk farsangi főzősorozatunk záró epizódjához.🎊 Ebben a részben is klasszikus sváb ételek készülnek a Hotel Stáció Wellness & Conference konyháján Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária kezei alatt, Bandi hathatós segítségével, melyek felidézik a régmúlt idők vecsési esküvőinek hagyományát.

Megfőzzük az eredeti lakodalmas Becsinált levest és egy autentikus eszköz használatával Labdarózsa fánkot is sütünk. 👉Február 17-én Hamvazószerdával zárul a farsangi időszak, hogy a negyvennapos böjtöt követően visszatérjünk Húsvéti menüsorunkkal.🍗🥚🐣 A főzés mellett továbbra is igyekszünk megmutatni Vecsés kultúráját, sváb hagyományait, kövessetek minket, nézzétek majd új adásainkat is!

ez is érdekelheti

Megújultak a BÁKK belső terei

A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (1. epizód)

Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.