bákkprogramoK

bákkprogramok

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége (Alice) Miami-ba készül a várva várt Elvis-gyűlésre, de a nagy köd miatt törlik járatukat. Csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy egy „szerencsés” csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba, amikor is véletlenül más bőröndjét hozták el a reptérről.

Vecsés is csatlakozott a Petőfi Sándor-emlékévhez

A vecsési Petőfi Klub megalakulását és a bicentenáriumi emlékévhez történő csatlakozást dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester és Kis Tóth János a Bálint Ágnes Kulturális Központ igazgatója sajtótájékoztató keretében jelentette be.

Ringató foglalkozás

Együtt énekelni, együtt mozogni nem csak jó játék, de fejlesztő hatással van kicsikre és nagyokra egyaránt.“Vedd ölbe, ringasd, énekelj” – zenei nevelés a Kodályi elvek alapján, amely ajánlott a születéstől egészen 3 éves korig  Foglalkozásvezető: Koczka AndreaHétfőnként 10.00 órától a BÁKK-ban Elérhetőség:  Facebook oldal: https://www.facebook.com/ringatokoczkaandrea e-mail: andi.koczka@gmail.com telefon: 0620 478 6692 További részletek :www.ringato.hu A Ringató – praktikus tudnivalókA Ringató […]