bákkprogramoK

bákkprogramok

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Ray Cooney: Funny Money – Rossz Pénz Nem Vész El // DUPLA ELŐADÁS

Császár András, a középkorú hivatalnok már unja jól megszokott kis életét, azonban minden megváltozik, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját. Az idegen táskában 2 millió eurónyi értéket talál, ám esze ágában sincs azt visszajuttatni jogos tulajdonosának, inkább új életet készül kezdeni az ölébe hullott busás summából.

Abigail T. Moore:  DÁMÁK A PAKLIBAN krimi-vígjáték két részben // a Liliom Produkció előadása // TELTHÁZ!

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas,  egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és a humor kedvelőinek. Alice a jómódú özvegyasszony meghívja magához rég nem látott barátnőit:– Ruby-t, (a még mindig) szexi bombázót– Josie-t, a külföldön élő bohém festőnőt– […]

Kiss Ádám önálló estje Vecsésen! DUPLA ELŐADÁS

Március 9-én 18 és 20 órakor Kiss Ádám önálló estje „Világvégre” címmel, a Bálint Ágnes Kulturális Központban.Jegyek elővételben a Líra Könyváruházban (Market Central), valamint a https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/vecses oldalon kaphatók.Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/ Külső szervező által értékesített előadás. Jegyek kizárólag a fentiekben leírtak szerint válthatók!