bákkprogramoK

bákkprogramok

Gammel József Képző- és Iparművészeti Kör

A Gammel József Képző- és Iparművészeti Kör A 1991. október 26-án alakult Vecsésen mely elsősorban gyermekek és fiatalok iskolán túli képző és iparművészeti nevelése céljából jött létre.A több mint 30 éves Gammel kör, a Bálint Ágnes Kulturális Központ művészeti csoportjaként a mai napig formálja Vecsés művészeti életét – kézműves programokat szerveznek, melyeken a gyermekek megismerkedhetnek […]

Balla Péter Népdalkör

A vecsési Balla Péter Népdalkör 2003-ban alakult meg, immár 18 éves, jelenleg 23 tagja van, akik 15-80 éves kor közöttiek, férfiak és nők egyaránt. Művészeti vezetőjük 2 éve Dr. Papp Edit, az együttest Pesti János kíséri citerán. A népdalkör mellett 7 éve működik egy citerazenekar is, vezetőjük Gergely Mihály, itt a taglétszám 7-9 fő, a 3 népdalköri tagon kívül 4-6 fiatal fiú és leány alkotja.

Concerto Harmónia Kórus

A Concerto Harmónia Kórus 2000 őszén alakult, négyszólamú kórusként, Vecsés városában. Kórusunk Egerben, az Énekkarok Országos Minősítő hangversenyén két alkalommal, 2003-ban és 2006-ban arany fokozatú minősítést ért el, 2019-ben elismerő oklevélben részesült.