Gasztro

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (1. epizód)

Gasztro

Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.

Bandi a főzés közben a hotel igazgatójával, Fancsali Gáborral is beszélget Vecsés turisztikai lehetőségeiről, attrakcióiról. Jó szórakozást kívánunk! 🥐🍲👩‍🍳Főzzétek meg otthon Ti is a vecsési-sváb konyha legjobb farsangi ételeit!

ez is érdekelheti

Megújultak a BÁKK belső terei

A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.

BÁKK Járványügyi szabályok

A Bálint Ágnes Kulturális Központ védettségi igazolvány és maszk viselése nélkül is látogatható. Kivétel a zenés-táncos rendezvény, melyeken a részvételkor minden esetben kötelező a védettségi igazolvány felmutatása.

Programjainkra javasoljuk az online jegyvásárlást, mely megújult weblapunkról a www.kulturba.hu címen elérhető.

Helyszíni jegypénztárunk rendkívüli nyitvatartása: H-P 08.00-16.00.

Várjuk szeretettel Közönségünket programjainkra és közösségi foglalkozásainkra!