Híreink

Pályázati felhívás // Igazgatói pozíció

A pályázatot meghirdető szerv:Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete A meghirdetett munkahely:Bálint Ágnes Kulturális Központ2220 Vecsés, Telepi út 43. A meghirdetett beosztás:Igazgató (magasabb vezető) A betöltendő munkakör megnevezése és a foglalkoztatás jellege:A közművelődési intézményben igazgató munkakörben fennálló, határozott időre szóló beosztás. A kiíró biztosítja a nyertes pályázó részére a kulturális munkakörben határozatlan időre történő tovább foglalkoztatásának lehetőségét […]

Meseíró pályázat 2023

BÁKK Manó az óperencián túlra indul, hogy megmentsen egy ismeretlen manó lányt, aki egy ódon mesebeli kastély tornyában raboskodik már időtlen idők óta. A kalandban segítségére sietnek a már ismert BÁKK Földi jóbarátok, valamint számtalan népszerű mesehős, akikkel idén is találkozhattok a XI. Bálint Ágnes Mesefesztiválon.

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.