Gasztro

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (3. epizód)

Gasztro

Bandi a Szabados Család Savanyító üzemébe látogat,🥬 ahol Szabadosné Schiller Katalin tulajdonos asszonnyal beszélget a Vecsési Káposzta és savanyúság múltjáról és jelenéről.

Eközben a Hotel Stáció Wellness & Conference konyháján Nyitrainé Sárosi Mária és Wirthné Sárosi Éva, már készítik elő az eredeti sváb toros-töltött káposztát és várják, hogy Bandi megérkezzen a savanyú káposztával! A műsorból az is kiderül, hogy miért kapta napi desszertünk a „Kuku” fánk elnevezést. Jó szórakozást kívánunk! 🥐🍲👩‍🍳Főzzétek meg otthon Ti is a vecsési-sváb konyha legjobb farsangi ételeit!

ez is érdekelheti

Megújultak a BÁKK belső terei

A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (1. epizód)

Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.