Gasztro

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (6. epizód)

Gasztro

🐣🐔Húsvéti sonka🍖, főtt tojás és "fityisz" készül a Hotel Stáció Wellness & Conference konyháján. A tojásfutás🥚 és a locsolkodás hagyományáról mesél Füzesi Erzsébet, akivel a híres vecsési Kóbi kocsma🍺 legendáját is megidézzük.

Bandi persze a locsolkodást💦 sem felejti el Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária örömére.

ez is érdekelheti

Megújultak a BÁKK belső terei

A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (1. epizód)

Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.