Felébresztjük a méheket🐝 téli álmukból, végezetül Bandi mézet is kóstol🍯, hogy kiderítse: melyik is a legfinomabb mézfajta Vecsésen! Tavaszi sorozatunk záróepizódját egy kiadós hózápor koronázza meg🌨❄️.Tartsatok velünk!👌
Vendégségbe megyünk Nyitrainé Sárosi Máriához, ahol Mézes csülök🍗 készül a kemencében, Wirthné Sárosi Éva pedig egy egyszerű, de nagyszerű kakaós-mézes süteményt készít🧇.
Felébresztjük a méheket🐝 téli álmukból, végezetül Bandi mézet is kóstol🍯, hogy kiderítse: melyik is a legfinomabb mézfajta Vecsésen! Tavaszi sorozatunk záróepizódját egy kiadós hózápor koronázza meg🌨❄️.Tartsatok velünk!👌
A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.
Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.