Meseíró pályázat 2024

Idén is meghirdetjük az immáron hagyományos Meseíró pályázatunkat, ahol a a környezettudatosság és az újrahasznosítás jegyében várjuk „zöld” meséiteket!

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te a Zöld Mesék Erdejének legizgalmasabb történetét! Jelentkezz pályázatunkra az életkorodnak megfelelő kategóriába, és küldd el mesédet május 14-ig a meseiro@kulturba.hu címre! A fődíjas alkotás a Vecsési Tájékoztatóban is publikálásra kerül!

Részvételi feltételek és információk:

Beküldési határidő: május 14.
Leadási cím: meseiro@kulturba.hu
Téma: Zöld mesék
Kategóriák:
Kis Manó: 10 éves korig
Nagy Manó: 10-18
Örök gyerek: 18-100
Formai követelmény: 1-2 oldal terjedelem, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sortávolság, sorkizárt formázás

ez is érdekelheti

Érkezési és beléptetési információk // Nyáresti színházi előadások // BÁKK – Vecsés

Kérjük kedves közönségünket, hogy a pénteki (07. 05.) és a vasárnapi (07. 07.) alkalmakra időben érkezzenek, hogy kényelmesen és zökkenőmentesen tudják elfoglalni helyeiket. Kapunyitás, beléptetés megkezdése: 19:30 óra. 

Vecsés varázsa: egy különleges város kincsei

Vecsés városa gazdag történelmi háttérrel büszkélkedhet, ugyanakkor ez a történet szomorú fordulatokat vett a II. világháború idején, hiszen a fontosabb épületei megsemmisültek. A település feldolgozta a károkat, illetve veszteségeket új épületek pótlásával és jelen cikkünkben feltárjuk az újjászületett Vecsés emlékezetes látnivalóit.