Érkezési és beléptetési információk // Nyáresti színházi előadások // BÁKK – Vecsés

Kérjük kedves közönségünket, hogy a pénteki (07. 05.) és a vasárnapi (07. 07.) alkalmakra időben érkezzenek, hogy kényelmesen és zökkenőmentesen tudják elfoglalni helyeiket. Kapunyitás, beléptetés megkezdése: 19:30 óra. 

A Bálint Ágnes Kulturális Központ előtti fő téren található nézőtérre két beléptetési ponton tudnak az érvényes jegyek felmutatásával belépni (lásd mellékelt térkép):

1. Beléptetési pont: a Telepi út felől a Bálint Ágnes Kulturális Központ és az Önkormányzat közötti sétáló úton.
2. Beléptetési pont: a Bálint Ágnes Kulturális Központ parkolója (Parkoló 2.) felől a Platz Bistro és a víztorony közötti sétáló úton.

Kérjük, aki teheti tömegközlekedve vagy gyalogosan érkezzen a parkolóhelyek korlátozott száma miatt.

A Bálint Ágnes Kulturális Központ melletti parkolókon (Parkoló 1., Parkoló 2.) kívül használhatják még a Posta, a Szakorvosi Rendelő, illetve a CIB Bank fiókja mögötti parkolóhelyeket is.

Kérjük azokat, akik autóval érkeznek, hogy a KRESZ szabályait betartva parkoljanak, melynek értelmében a lakóingatlanok előtti kapubeállókat HAGYJÁK SZABADON, illetve zöldterületre NE PARKOLJANAK!

Köszönjük szíves együttműködésüket, várjuk szeretettel Önöket!

ez is érdekelheti

Vecsés varázsa: egy különleges város kincsei

Vecsés városa gazdag történelmi háttérrel büszkélkedhet, ugyanakkor ez a történet szomorú fordulatokat vett a II. világháború idején, hiszen a fontosabb épületei megsemmisültek. A település feldolgozta a károkat, illetve veszteségeket új épületek pótlásával és jelen cikkünkben feltárjuk az újjászületett Vecsés emlékezetes látnivalóit.

Meseíró pályázat 2024

Idén is meghirdetjük az immáron hagyományos Meseíró pályázatunkat, ahol a a környezettudatosság és az újrahasznosítás jegyében várjuk „zöld” meséiteket!