Leung Ting Wing Tsun Kung Fu Edzések Gyerekeknek és Felnőtteknek

Közösségi foglalkozások

Leung Ting Wing Tsun Kung Fu Edzések Gyerekeknek és Felnőtteknek

A Wing Tsun Kung Fu egy ősi kínai harcművészet, melyet egy apácanő hozott létre több száz évvel ezelőtt. Hatékonysága abban rejlik, hogy az apáca az új rendszer kidolgozásakor figyelembe vette a matematika és a fizika törvényeit, az emberi anatómiát és a puszta fizikai erő helyett az értelemre, a gondolkodásra, gyorsaságra, könnyedségre helyezte a hangsúlyt, így a mai napig sokan önvédelem céljából kezdik el tanulni ezt a harcművészetet.

A Wing Tsun oktatási rendszer világszerte egységes, így minden beiratkozott tanítványnak lehetősége van mindent elsajátítani, ami képességeitől, akaratától, szándékától telik.

Folyamatos tagfelvétellel 7-77 éves korig várjuk az érdeklődőket nemtől függetlenül.

Nyáron több edzőtábor lehetősége várja a tanítványokat.

Nemzetközileg elismert fokozatokra vizsgázhatnak a tanítványok.

Felszerelés kezdőknek: fehér póló, sötét (fekete) nadrág, tornacipő

Az első alkalom INGYENES. Családi, valamint csoportos kedvezmény van az árból.

Időpontok: Kedd 19:15-20:30, Csütörtök 18:15-19:30

Érdeklődni: Si-Hing Molnár Szabin 3. mesterfokozatú oktatónál lehet.

Telefon06-30-9-768-768

BÁKK

75 perc

7-77 éves korig

Közösségi foglalkozások


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Pál utcai fiúk // Vecsés

Az idei nyáron első alkalommal szervezzük meg Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren SZABADTÉRI SZÍNHÁZI estjeinket, ahol egy több, mint 700-fős nézőtérrel és lelátóval várjuk kedves közönségünket! BÁKK Nyári KultúrKavalkád - Szabadtéren is az élmény vár! Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról, melyet a Pannon Várszínház előadásában láthat a közönség 2024 nyarán Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren.

Szép nyári nap – A Neoton Musical // Vecsés

Az idei nyáron első alkalommal szervezzük meg Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren SZABADTÉRI SZÍNHÁZI estjeinket, ahol egy több, mint 700-fős nézőtérrel és lelátóval várjuk kedves közönségünket! BÁKK Nyári KultúrKavalkád - Szabadtéren is az élmény vár! Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én –hangzik majd fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában Vecsésen 2024 nyarán a BÁKK előtti fő téren.