Akrobatikus Rock & Roll edzések a BÁKK-ban

Közösségi foglalkozások

Akrobatikus Rock & Roll edzések a BÁKK-ban

Szereted a zenét és szeretsz táncolni?
Nálunk a helyed!

Csatlakozz Te is Akrobatikus Rock & Roll tánctanfolyamunkhoz és légy részese egy szuper csapatnak, ahol garantált a jókedv! Heti 2 edzés, versenyzési lehetőség!

Időpont:
Kedd: 18.00-19.00
Csütörtök: 18.00-19.00

További információ és jelentkezés:
Erdei Viktória 06-30-424-95-41

BÁKK

60 perc

4+

Közösségi foglalkozások


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Pál utcai fiúk // Vecsés

Az idei nyáron első alkalommal szervezzük meg Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren SZABADTÉRI SZÍNHÁZI estjeinket, ahol egy több, mint 700-fős nézőtérrel és lelátóval várjuk kedves közönségünket! BÁKK Nyári KultúrKavalkád - Szabadtéren is az élmény vár! Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról, melyet a Pannon Várszínház előadásában láthat a közönség 2024 nyarán Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren.

Szép nyári nap – A Neoton Musical // Vecsés

Az idei nyáron első alkalommal szervezzük meg Vecsésen, a BÁKK előtti Fő téren SZABADTÉRI SZÍNHÁZI estjeinket, ahol egy több, mint 700-fős nézőtérrel és lelátóval várjuk kedves közönségünket! BÁKK Nyári KultúrKavalkád - Szabadtéren is az élmény vár! Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én –hangzik majd fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában Vecsésen 2024 nyarán a BÁKK előtti fő téren.