Gasztro

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (1. epizód)

Gasztro

Fogadjátok szeretettel vecsési-sváb főzőműsorunk bemutatkozó részét, amelyben Szőke András hathatós segítségével Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária hagyományos vecsési kocsonyát és fahéjas sváb fánkot készít a Budapest Airport Hotel Stacio Wellness & Conference**** konyháján.

Bandi a főzés közben a hotel igazgatójával, Fancsali Gáborral is beszélget Vecsés turisztikai lehetőségeiről, attrakcióiról. Jó szórakozást kívánunk! 🥐🍲👩‍🍳Főzzétek meg otthon Ti is a vecsési-sváb konyha legjobb farsangi ételeit!

ez is érdekelheti

Megújultak a BÁKK belső terei

A BÁKK 2020-21-es zárvatartása alatt megújultak az épület belső terei, melyet egy virtuális sétával mutat be Kis Tóth János igazgató.

Vecsés, ahol az étel mesés – Gasztroséta Bandival (2. epizód)

Tartsatok velünk, hogy a kikapcsolódás mellett megismerjétek a hagyományos vecsési sváb konyha rejtelmeit és farsangi ételeit Wirthné Sárosi Éva és Nyitrainé Sárosi Mária segítségével.