Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.

Köszönjük Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselőnek, hogy vállalta az esemény fővédnökségét, köszönjük a fellépő művészeknek: a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesületnek, a Vecsési Alapfokú Művészeti Iskolának, a Dinoszaurusz Band-nek, valamint a Jazz Bond Zenekarnak, hogy műsorukkal hozzájárultak a színvonalas programhoz és természetesen óriási köszönetet mondunk közönségünknek, akik részvételükkel és adományukkal támogatták a nemes célt. Reméljük, hogy kezdeményezésünk valós segítséget nyújt az ukrajnai menekült családok számára.
Programunkat a Petőfi Klub eseménysorozat részeként rendeztük.

galéria

ez is érdekelheti

Meseíró pályázat 2022

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te az idei Mesefesztivál legszebb, legizgalmasabb, legszínesebb, legötletesebb történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet június 21-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Vecsés is csatlakozott a Petőfi Sándor-emlékévhez

A vecsési Petőfi Klub megalakulását és a bicentenáriumi emlékévhez történő csatlakozást dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester és Kis Tóth János a Bálint Ágnes Kulturális Központ igazgatója sajtótájékoztató keretében jelentette be.