Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.

Köszönjük Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselőnek, hogy vállalta az esemény fővédnökségét, köszönjük a fellépő művészeknek: a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesületnek, a Vecsési Alapfokú Művészeti Iskolának, a Dinoszaurusz Band-nek, valamint a Jazz Bond Zenekarnak, hogy műsorukkal hozzájárultak a színvonalas programhoz és természetesen óriási köszönetet mondunk közönségünknek, akik részvételükkel és adományukkal támogatták a nemes célt. Reméljük, hogy kezdeményezésünk valós segítséget nyújt az ukrajnai menekült családok számára.
Programunkat a Petőfi Klub eseménysorozat részeként rendeztük.

galéria

ez is érdekelheti

A BÁKK ünnepi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023. december 21-től 2024. január 7-ig az előre meghirdetett rendezvényekhez igazodva tart csak nyitva a Bálint Ágnes Kulturális Központ, valamint a Mazsola Játszóház, a helyszíni jegyértékesítés szünetel. Az online jegyvásárlás a zárvatartás alatt is zavartalan. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a BÁKK Csapata!

Feketedió díjat vehetett át intézményünk igazgatója Kis Tóth János

A Pest Megyei Népművelők Egyesülete 1996-ban alapította a Feketedió díjat, amely a Vármegyeháza Díszudvarában egykor állt fáról kapta a nevét. A díjat azok a közművelődési szakemberek nyerhetik el minden évben, akik kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak.