Meseíró pályázat 2023

BÁKK Manó az óperencián túlra indul, hogy megmentsen egy ismeretlen manó lányt, aki egy ódon mesebeli kastély tornyában raboskodik már időtlen idők óta. A kalandban segítségére sietnek a már ismert BÁKK Földi jóbarátok, valamint számtalan népszerű mesehős, akikkel idén is találkozhattok a XI. Bálint Ágnes Mesefesztiválon.

Szerinted ki lehet ez az ismeretlen manó lány, akiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy BÁKK Mancinak hívják?

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te BÁKK Manci történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet május 09-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Részvételi feltételek és információk:

Beküldési határidő: május 09.
Leadási cím: meseiro@kulturba.hu
Téma: BÁKK Manci története
Kategóriák:
Kis Manó: 10 éves korig
Nagy Manó: 10-18
Örök gyerek: 18-100
Formai követelmény: 1-3 oldal terjedelem, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sortávolság, sorkizárt formázás
Nyeremények:
– Könyvcsomag
– Mazsola Játszóház belépők
– Színház és koncert jegyek a Bálint Ágnes Kulturális Központ őszi évadára
– A fődíjas mese publikálásra kerül a Vecsési Tájékoztatóba

ez is érdekelheti

BÁKK weboldal felhasználói kérdőív

Vecsés Város Önkormányzatának intézményei vonatkozásában a „Fenntartható Városfejlesztési Stratégia – 2021-2027" pályázati forrásból megvalósuló digitális fejlesztések egyik eleme, hogy az adott intézmény elektronikus megjelenéséhez kapcsolódó felméréseket végezzünk. Kérjük kedves közönségünket, hogy az alábbi linken található nagyon rövid (1 percet vesz igénybe) kérdőívet október 1-ig kitölteni szíveskedjenek, ezzel segítve a felmérést!

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.