Meseíró pályázat 2023

BÁKK Manó az óperencián túlra indul, hogy megmentsen egy ismeretlen manó lányt, aki egy ódon mesebeli kastély tornyában raboskodik már időtlen idők óta. A kalandban segítségére sietnek a már ismert BÁKK Földi jóbarátok, valamint számtalan népszerű mesehős, akikkel idén is találkozhattok a XI. Bálint Ágnes Mesefesztiválon.

Szerinted ki lehet ez az ismeretlen manó lány, akiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy BÁKK Mancinak hívják?

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te BÁKK Manci történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet május 09-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Részvételi feltételek és információk:

Beküldési határidő: május 09.
Leadási cím: meseiro@kulturba.hu
Téma: BÁKK Manci története
Kategóriák:
Kis Manó: 10 éves korig
Nagy Manó: 10-18
Örök gyerek: 18-100
Formai követelmény: 1-3 oldal terjedelem, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sortávolság, sorkizárt formázás
Nyeremények:
– Könyvcsomag
– Mazsola Játszóház belépők
– Színház és koncert jegyek a Bálint Ágnes Kulturális Központ őszi évadára
– A fődíjas mese publikálásra kerül a Vecsési Tájékoztatóba

ez is érdekelheti

Meseíró pályázat 2024

Idén is meghirdetjük az immáron hagyományos Meseíró pályázatunkat, ahol a a környezettudatosság és az újrahasznosítás jegyében várjuk „zöld” meséiteket!

A BÁKK ünnepi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023. december 21-től 2024. január 7-ig az előre meghirdetett rendezvényekhez igazodva tart csak nyitva a Bálint Ágnes Kulturális Központ, valamint a Mazsola Játszóház, a helyszíni jegyértékesítés szünetel. Az online jegyvásárlás a zárvatartás alatt is zavartalan. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a BÁKK Csapata!