FOLYAMATOS FERTŐTLENÍTÉS A BÁKK TEREIBEN

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a BÁKK teljes területén, az összes közönségforgalmi térben elektrosztatikus, E-spray fertőtlenítést végzünk meghatározott időközönként, továbbá kétnaponta ózonos fertőtlenítést is alkalmazunk,hogy minél biztonságosabb környezetben fogadhassuk Önöket. A megfelelő óvintézkedések mellett várunk mindenkit szeretettel programjainkra!

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a BÁKK teljes területén, az összes közönségforgalmi térben elektrosztatikus, E-spray fertőtlenítést végzünk meghatározott időközönként, továbbá kétnaponta ózonos fertőtlenítést is alkalmazunk,hogy minél biztonságosabb környezetben fogadhassuk Önöket.

A megfelelő óvintézkedések mellett várunk mindenkit szeretettel programjainkra!

ez is érdekelheti

Meseíró pályázat 2022

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te az idei Mesefesztivál legszebb, legizgalmasabb, legszínesebb, legötletesebb történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet június 21-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.