Színházzal is készül a BÁKK az újranyitás alkalmával

Június 7-én 19.00 órától a Játékszín és a Lepkegyűjtő kooprodukciójában készült színházi estet láthat a közönség Bereczki Zoltán főszereplésével. Jegyek már elérhetőek online és május 17-től a helyszíni jegypénztárban is.

Június 7-én 19.00 órától a Játékszín és a Lepkegyűjtő kooprodukciójában készült színházi estet láthat a közönség Bereczki Zoltán főszereplésével.
Jegyek már elérhetőek online és május 17-től a helyszíni jegypénztárban is.

Van listája? Dolgokról, amikért érdemes élni? És hány dolog van rajta? Nekem egymillió. Tényleg. Gyerekkorom óta írtam. De most abbahagyom. Azt hiszem. De az is lehet, hogy nem. Már nem fontos, mármint az, hogy továbbírjam. Mert a fejemben van ez a lista, és szüntelenül szaporodnak rajta a dolgok. És ez jó… Önnek van listája?

Írta: DUNCAN MACMILLAN
TÁRSSZERZŐ: JONNY DONAHOE
FORDÍTOTTÁK: CSUKÁS MÁRTON ÉS CSUKÁS BARNABÁS

A jelenleg hatályban lévő járványügyi rendelkezések értelmében közönségünk védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány felmutatásával vehet részt a Bálint Ágnes Kulturális Központ beltéri, ültetett programjain, maszk használata javasolt. Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluliak a beltéri programokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják, esetükben a belépéshez az életkor igazolására alkalmas igazolvány bemutatása szükséges. Belépéskor az igazolványokat kollégáink ellenőrzik.

A BÁKK helyszíni jegypénztára május 17-én 8.00 órakor nyit. Az online jegyvásárlás folyamatos.
Jegypénztárunk rendkívüli nyitvatartása: H-P 08.00-16.00

A megfelelő óvintézkedések mellett várunk mindenkit szeretettel színházi programunkra!

Jegyvásárlásért kattintson ide!

Üdvözlettel:
Bálint Ágnes Kulturális Központ

ez is érdekelheti

Meseíró pályázat 2022

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te az idei Mesefesztivál legszebb, legizgalmasabb, legszínesebb, legötletesebb történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet június 21-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.