ADOMÁNYGYŰJTÉS

A Bálint Ágnes Kulturális Központ a Vecsési Családsegítővel, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve gyűjtést szervez az Ukrajnából menekült rászorulók számára, többségében anyukák és gyermekeik részére.

A BÁKK aulájában kialakított gyűjtőpontra a következő adományokat várjuk nyitvatartási időben:

  • Olyan tartós élelmiszerek, amik laktatók, azonnal fogyaszthatók, de jól bírják a szállítást (pl.: banán, gyermekeknek Dörmi szelet, keksz, 2 dl-es kis üditők, stb…)
  • Pelenka, popsitörlő, popsikrém
  • Nőknek intim tisztasági szerek
  • Gyermek és női tisztálkodási szerek, fertőtlenítő szerek
  • Gyermekeknek foglakoztató kellékek (zsírkréta, ceruza, papírírószer)

Amennyiben van rá módja és segítene, kérjük csomagban összeállítva, megjelölve az adomány típusát hozza be a gyűjtőpontra, ahonnan heti rendszerességgel szállítjuk el a rászorulóknak a csomagokat.

Gyűjtőpont címe: 2220 Vecsés, Telepi út 43. // Bálint Ágnes Kulturális Központ

Köszönjük a rászorulók nevében!

ez is érdekelheti

A BÁKK ünnepi nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023. december 21-től 2024. január 7-ig az előre meghirdetett rendezvényekhez igazodva tart csak nyitva a Bálint Ágnes Kulturális Központ, valamint a Mazsola Játszóház, a helyszíni jegyértékesítés szünetel. Az online jegyvásárlás a zárvatartás alatt is zavartalan. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a BÁKK Csapata!

Feketedió díjat vehetett át intézményünk igazgatója Kis Tóth János

A Pest Megyei Népművelők Egyesülete 1996-ban alapította a Feketedió díjat, amely a Vármegyeháza Díszudvarában egykor állt fáról kapta a nevét. A díjat azok a közművelődési szakemberek nyerhetik el minden évben, akik kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak.