ADOMÁNYGYŰJTÉS

A Bálint Ágnes Kulturális Központ a Vecsési Családsegítővel, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve gyűjtést szervez az Ukrajnából menekült rászorulók számára, többségében anyukák és gyermekeik részére.

A BÁKK aulájában kialakított gyűjtőpontra a következő adományokat várjuk nyitvatartási időben:

  • Olyan tartós élelmiszerek, amik laktatók, azonnal fogyaszthatók, de jól bírják a szállítást (pl.: banán, gyermekeknek Dörmi szelet, keksz, 2 dl-es kis üditők, stb…)
  • Pelenka, popsitörlő, popsikrém
  • Nőknek intim tisztasági szerek
  • Gyermek és női tisztálkodási szerek, fertőtlenítő szerek
  • Gyermekeknek foglakoztató kellékek (zsírkréta, ceruza, papírírószer)

Amennyiben van rá módja és segítene, kérjük csomagban összeállítva, megjelölve az adomány típusát hozza be a gyűjtőpontra, ahonnan heti rendszerességgel szállítjuk el a rászorulóknak a csomagokat.

Gyűjtőpont címe: 2220 Vecsés, Telepi út 43. // Bálint Ágnes Kulturális Központ

Köszönjük a rászorulók nevében!

ez is érdekelheti

Meseíró pályázat 2022

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te az idei Mesefesztivál legszebb, legizgalmasabb, legszínesebb, legötletesebb történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet június 21-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.