A DumaSzínház Bemutatja: Mesteremberek – Aranyosi Péter önálló estje Vecsésen // DUPLA ELŐADÁS

Színház

A DumaSzínház Bemutatja: Mesteremberek – Aranyosi Péter önálló estje Vecsésen // DUPLA ELŐADÁS

A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL KÉT ELŐADÁS LESZ!

Október 28-án és október 30-án 18 órakor Aranyosi Péter önálló estje “Mesteremberek” címmel, a vecsési Bálint Ágnes Kulturális Központban!
Műsorvezető: Szobácsi Gergő
Jegyek a Bálint Ágnes Kulturális Központban, a Líra Könyváruházban és interneten.

Az előadást keresleti alapon árazza a DumaSzínház! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/

Aranyosi Péter új önálló esttel tér vissza a pandémia után, Mesteremberek címmel. A mesterembereket tágabb értelmezésbe helyezve beszél majd orvosokról, szippantósokról, szakácsokról és rólunk, kik élvezzük, és néha elszenvedjük a “mesteremberek” és saját magunk csetlését botlását az életünk munkaterületein.Tehát előre a kombináltfogókkal és malteros vödrökkel! 

október 28. pén - október 30. vas

Színházterem

90 perc

14+

Színház


Jegyár

Keresleti árszabás!


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Fejős Éva: Bébi.Bumm! One-woman show

A best-seller írónő igaz történetének színpadi változata, melynek ősbemutatóját a Bálint Ágnes Kulturális Központban a vecsési közönség láthatja először! Szülni negyven fölött?! Önironikus reflexió a sokakat foglalkoztató témára: a kései gyermekvállalásra. Fejős Éva önéletrajzi ihletésű műve alapján. Őszinte és humoros vallomások, történetek gyermekvárásról, születésről, nevelésről, a mindennapokról.

BSW LIVE! // BÁKK // VECSÉS

KAPUNYITÁS: 20.00; KONCERT: 21.00 BSW LIVE! élőhangszeres koncert először Budapest mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központban!A buli idejére a BÁKK színházterme koncert-küzdő térré alakul, ahol klubhangulatban tombolhatjátok végig az élő eseményt.Elővételes jegyek még korlátozott számban érhetők el online, siess ne maradj le a kedvezményről! Jegyek elővételben kizárólag online válthatók!Jegyár: online elővétel: 3.490-, Ft; helyszínen a koncert […]