A Veres 1 Színház bemutatja // Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A PADLÁS // RÁADÁS ELŐADÁS DECEMBER 20.

félig mese – félig musical két részben

Színház

A Veres 1 Színház bemutatja // Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A PADLÁS // RÁADÁS ELŐADÁS DECEMBER 20.

félig mese – félig musical két részben

RÁADÁS ELŐADÁS DECEMBER 20.
JEGYEK MÁR ELÉRHETŐK KATTINTS!

“Harmincvalahány éve, A padlás bemutatásának idején, éppen a Vígszínházban és környékén sertepertéltem. Talán másodállású dramaturg voltam? Meg nem mondom! Csak arra emlékezem, hogy ott voltam „A padláson”, mindig bent voltam a darab próbáján, pedig álmomban sem hittem volna el, ha valaki azt mondja, hogy valaha többször is rendezni fogom. Most a Veres 1 Színházban is megelevenednek a csodák, a varázslatok és a fantasztikus mese szellemekről és földi halandókról. Az is a csodadolgokhoz tartozik, hogy remek színészek játsszák a darabot. A siker titka elsősorban a mű és játszói, valamint természetesen a velünk együtt „játszó” közönség!

Nem tudom, hogy ma, amikorra már A padlás klasszikussá lett, lehet-e többet mondani róla, vagy szabad-e többet idézni a darabból, mint annak mára szállóigévé lett sorát: »mert kell egy hely!« (Böhm György – rendező)

SZEREPLŐK:

RÁDIÓS – Dósa Mátyás / Fekete Gábor
SÜNI – Csáki Edina
MAMÓKA – Zorgel Enikő
BARRABÁS / RÉVÉSZ – Zöld Csaba Jászai-díjas / Borbély Richárd
HERCEG – Krajnik-Balogh Gábor
KÖLYÖK – Molnár Gyöngyi
LÁMPÁS – Janik László
MEGLÖKŐ – Bakó Gábor / Palotai Zoltán
TÉMÜLLER – Pál Tamás
DETEKTÍV – Csonka András / Venyige Sándor
ÜTEG – Vincze Márton
ROBINSON – Monori Dominik

Díszlet – jelmez: Michac Gábor

Zenei vezető: Nyitrai László

Koreográfus: Bakó Gábor

Rendező: Böhm György Jászai-díjas

Az előadás időtartama 125 perc szünettel.

december 20. ked, 19:00

Színházterem

125 perc

12+

Színház


Jegyár

6.500,- Ft


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

BÁKK Mikulás // Mikulás Kamion

Tudjátok-e milyen járművel érkezik a Mikulás Vecsésre? Van ahová szánon megy, van, ahová hintón, van, ahová repülőn, s van, ahova sítalpon, ha kell, hajón utazik, s bizony az sem ritka, hogy gyalogol ide-oda. Hozzánk ismét kamionon érkezik, december 5-én este Vecsésre is eljön, hogy minden gyermek találkozhasson vele. A Mikulás hivatalos szállítója idén is Szép Attila.

Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület Musikverein Wetschesch // Karácsonyi Ajándékkoncertje

Szeretettel várunk MINDENKIT 2022. december 10-én szombaton 18:00 órától a Bálint Ágnes Kulturális Központ színháztermébe! A koncert karácsonyi ajándék, természetszerűleg ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Regisztrálni személyesen a BÁKK recepcióján, vagy az info@kulturba.hu emailre küldött üzenetben, nevet és létszámot megadva lehet.