A Bánfalvy Stúdió bemutatja: Szabó Magda – Pilátus

Színház

A Bánfalvy Stúdió bemutatja: Szabó Magda – Pilátus

Ősbemutató, országos premier

Szőcs Iza okos, modern nő, lelkiismeretes orvos – és odaadó gyermek. Mindent megad özvegyen maradt anyjának, felköltözteti Budapestre, ahol kényelmes élet várja Szőcsnét. Csak azt nem adja, amire anyjának a legnagyobb szüksége volna: önmagát. Nem látja, hogy anyagi javakkal nem lehet kiváltani a törődést, és nem érti, hogy a gondoskodásnak az is része, ha hagyjuk, hogy a másik gondoskodjon rólunk. Férje sírkövét felállítandó Szőcsné hazatér a városba, ahol egész életét leélte. Egy ködös, őszi estén sétára indul fiatalkori találkáik színhelyére, s a feltétel nélküli szeretet, amely Izából olyannyira hiányzik, végre megmutatja neki az utat. A Pilátus egy anya története, aki le akarja venni lánya válláról a kellemetlen terhet, amelyet ő maga jelent.

Díszlet: Gulyás Imre
Jelmeztervező: Dülk Kata
Szcenika: Harmati István
Zeneszerző: Oliver W. Horvath
Rendezőasszisztens: Stelczer Tímea
Rendező: Bánfalvy Ági
Producer: Bánfalvy Ági, HCs
Színpadra alkalmazta: Szalma Sándor és Váradi János

Szereplők:
Iza – Zsohár Veronika
Etelka – Pásztor Edina
Antal – Öskü Ármin
Domokos – Borka Zsombor
Teréz – Romány Eszter
Rendőr – Papp László

október 11. sze, 19:00

Színházterem

120 perc

14+

Színház


Jegyár

5.900,- Ft


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Kuflik és a nagy táncelőadás

„Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli!” A Kulcsár Noémi Tellabor társulat Dániel András nagysikerű Kuflikmesekönyv-sorozata nyomán készíti a legkisebb korosztálynak szántjátékos, sajátos humorú és szórakoztató táncelőadását. Benneegy szép reggelen a virgonc Pofánka arra ébred, hogy táncolni volnakedve – és sorra próbálja meggyőzni barátait, hogy adjanak előegyütt egy […]

A József Attila Színház bemutatja // Neil Simon: Furcsa pár – női változat

Neil Simon fergeteges komédiája Hargitai Iván rendezésében, Fehér Anna és Pikali Gerda főszereplésével...egy kicsit másképp. A Jószef Attila Színház előadása Vecsésen.