Babusgató HÚSVÉTOLÓ – BÁKK

Közösségi foglalkozások

Babusgató HÚSVÉTOLÓ – BÁKK

Kedves Kisgyermekes Anyukák, Apukák és Nagyszülők!Szeretettel várunk benneteket az immár hagyományos Babusgató Húsvétolóra az idén is!

Egy fergeteges húsvéti mulatság, ahol részesei lehettek a nagy tojáskereső kalandnak, az apró talpakat a nyuszitornán mozgatjuk meg, a kreatív sarokban pedig csillogó tojásokat igyekszünk festeni ecsettel, tenyérrel maszatolva.
A mesekalandban együtt izgulhattok majd a húsvéti nyuszival: vajon sikerül befesteniaz összes tojást? … és persze móka, kacagás és csillogó szemek várnak rátok!
Apró meglepetés is biztosan akad a Nyuszi kosarában!
A létszám továbbra is korlátozott, ezért részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs lapon jelezzétek:
https://forms.gle/Q3dNkEiBCLYArsCA6

Részvételi díj: 3500Ft/gyermek
Foglalkozásvezető: Kiss Ildikó és Horváth Janka

Szeretettel várunk benneteket!

október 25. ked - október 25. ked

BÁKK

1,5 óra

0+

Közösségi foglalkozások


Jegyár

Részvételi díj: 3.500,- Ft / gyermek


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Térzene Program bemutatja: CsillagZenede koncert

A CsillagZenede könnyűzenei zenekarai, formációi mutatkoznak be.  Tevezett műsor: One Republic – Love runs out Imagine Dragons: Natural Fools Garden: Lemon Tree Imagine Dragons: Demons Bon Jovi: Its my Life Pink Floyd: Hey You Hit the Road Jack Aerosmith – Dream On The Doors: Riders On The Storm Train – 50 ways To Say Goodby […]

ANYÁM AZ ŐRÜLETBE KERGET

Az Anyám az őrületbe kerget, Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével. “Ez a darab az anya-lánya kapcsolatról szól. Arról a harcról, ahogy egy lány meg akar felelni, vagy nem akar megfelelni, ahogy szeretne, és mégsem szeretne hasonlítani az anyjára.