Babusgató Mikulásmóka

Közösségi foglalkozások

Babusgató Mikulásmóka

Mikulás napi mókázásra várunk benneteket! 2021.12.06-án 9:30-11:00 között a Bálint Ágnes Kulturális Központba! 

Énekléssel, mondókázással, táncolással és tornával lepjük meg a nagyszakállút, aki biztosan ellátogat hozzánk, ha jó hangosan énekelünk és lesz “zsákjában minden jó”…!
A kreatív sarokban arcfestéssel várunk benneteket, a karácsonyra hangolódva kézműveskedünk, csillogó díszeket és hóembereket alkotunk.
A Mikulásról szóló interaktív bábjátékkal kedveskedünk még nektek, amibe bevonódhatnak akár a legkisebbek is!
A móka végéről pedig egy jó kis hógolyócsata sem maradhat ki!

A fotósarokban fényképezkedhettek a Mikulással, és ha egy hangulatos karácsonyi képet csináltatnátok közösen, arra is van ehetőség egy ügyes fotós részvételével. A fotókat online megkapjátok, garantáltan rajta lesz mindenki! 

A rendezvény létszámkorlátozása miatt (és persze hogy a Mikulás is tudja, mennyi csomagot hozzon!) kérlek jelezzétek a részvételi szándékotokat az alábbi űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/aAebZcTFqKedwQyp8

Jelentkezés: december 5-ig.

Belépő: 3500 Ft/gyermek

Testvérkedvezmény: 3300 Ft/gyermek

Fotójegy: 1500 Ft

(A belépő tartalmazza a Mikuláscsomagot, az összes programon való részvételt, a rendezvényen készült fotókhoz való online hozzáférést – nem tudjuk garantálni, hogy a gyermeked biztosan rajta lesz a fotókon)

Szeretettel várunk minden apróságot szülőkkel, nagyszülőkkel együtt!

Legyen velünk közös az első Babusgatós Mikulás-élményetek!

Kiss Ildikó foglalkozásvezető, Horváth Janka főkrampusz, no meg a MIKULÁS!

október 25. ked - október 25. ked

BÁKK

3,5 óra

0+

Közösségi foglalkozások


Jegyár

3500 Ft/gyermek; Testvérkedvezmény: 3300 Ft/gyermek; Fotójegy: 1500 Ft


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

BÁKK Mikulás // Mikulás Kamion

Tudjátok-e milyen járművel érkezik a Mikulás Vecsésre? Van ahová szánon megy, van, ahová hintón, van, ahová repülőn, s van, ahova sítalpon, ha kell, hajón utazik, s bizony az sem ritka, hogy gyalogol ide-oda. Hozzánk ismét kamionon érkezik, december 5-én este Vecsésre is eljön, hogy minden gyermek találkozhasson vele. A Mikulás hivatalos szállítója idén is Szép Attila.

Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület Musikverein Wetschesch // Karácsonyi Ajándékkoncertje

Szeretettel várunk MINDENKIT 2022. december 10-én szombaton 18:00 órától a Bálint Ágnes Kulturális Központ színháztermébe! A koncert karácsonyi ajándék, természetszerűleg ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Regisztrálni személyesen a BÁKK recepcióján, vagy az info@kulturba.hu emailre küldött üzenetben, nevet és létszámot megadva lehet.