Évadzáró Babusgató

Közösségi foglalkozások

Évadzáró Babusgató

“Kedves Babusgatósok!
Lassan vége az idei szezonnak! A nyári szünet előtt egy fergeteges bulira invitálunk benneteket!
Három helyszínen három délelőtt várjuk a kis örökmozgókat anyuval, apuval, nagyikkal együtt!Sok-sok izgalmas és főleg maszatos játékkal készülünk!
A nyárra hangolódva mezítlábas tornázás, lufikergetés, katicapötty keresés, lábbal festős maszatolás, talppal gyurmázás és még sok-sok érdekesség vár rátok!
Az elfáradt csöppségekkel pedig a mesekalandban egy izgalmas játék közben segítünk a hétpettyes katicának megtalálni a pöttyeit.A létszám továbbra is korlátozott, ezért részvételi szándékotokat az alábbi regisztrációs lapon jelezzétek:
https://docs.google.com/forms/d/1fMCEBj5o48l0GhCsxRpme99ftYzNC0ZTLKApEFi60Po/edit?usp=sharing

Helyszín: BÁKK
Időpont: 2022. 06. 07. 9:30-11:00
Részvételi díj: 2500 Ft/gyermek

Foglalkozásvezető: Kiss Ildikó
Szeretettel várunk benneteket!”

június 7. ked, 09:30

BÁKK

90 perc

0+

Közösségi foglalkozások


Jegyár

2500 Ft / gyermek


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége (Alice) Miami-ba készül a várva várt Elvis-gyűlésre, de a nagy köd miatt törlik járatukat. Csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy egy „szerencsés” csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba, amikor is véletlenül más bőröndjét hozták el a reptérről.

Vecsés is csatlakozott a Petőfi Sándor-emlékévhez

A vecsési Petőfi Klub megalakulását és a bicentenáriumi emlékévhez történő csatlakozást dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester és Kis Tóth János a Bálint Ágnes Kulturális Központ igazgatója sajtótájékoztató keretében jelentette be.