TÁNCDALFESZTIVÁL

A műsort kíséri: Molnár György, Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara

Koncert

TÁNCDALFESZTIVÁL

A műsort kíséri: Molnár György, Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara

Fellépő művészek: Zalatnay Sarolta, Soltész Rezső, Poór Péter

Molnár György első hangszeres leckéit Nagyapjának köszönheti, majd kiváló tanárai: Herrer Pál és Tabányi Mihály segítették zenei fejlődését.

„A harmadik születésnapomra kaptam meg első hangszerem, ezzel kezdődött minden, azóta az életem része a zene és a művészet.”

Több versenygyőzelem után az 1999-es év szólistája, 2000-ben pedig az Országos Harmonikaverseny kategória győztese lett. Eddigi pályafutásának csúcspontja volt, mikor egy szakmai bizottság döntése alapján 2002-ben átvehette a nemzetközi Lyra díjat a Budapesti Kongresszusi Központban.

A Harmonika Virtuózai Koncertsorozat 2000-ben indult hódító útjára, melynek megalkotója maga a zenekar vezetője és szólistája Molnár György volt. Célja a hangszer méltó helyre emelése a hazai zenei életben. Ennek megvalósításában négyfős zenekara segíti, melybe a szakma legkiválóbb zenészei tartoznak.

A koncertzenekar első tematikus nagykoncertje volt a 2016-ban indított Táncdalfesztivál, mely most idén 55 éves születésnapját ünnepli. Ezen koncerten olyan sztárvendégek állnak színpadra, akik mind ott voltak az 1966-os kezdeteknél. A Táncdalfesztivál 55’ Koncertgála annyira sikeres és népszerű előadása lett a Koncertzenekarnak, olyan nézőszámot generált a színháztermi és a nyári szabadtéri koncertek alkalmával is, hogy ezt a sikerszériát nem szakítjuk meg, így 2021-ben is folytatjuk!!!

„A koncerteken nincsenek korosztályok, minden látogató élvezi műsorunkat. Célom igazi zenei értékek közvetítése úgy, hogy közben a közönség remekül szórakozzon”

A koncertsorozat megalakulása óta a zenekar szinte valamennyi jelentős magyarországi városban fellépett, mindenütt teltházak fogadták.

 „Szeretettel várom azokat, akik már ismernek és láttak színpadon, vagy akik kíváncsiak előadásunkra, és a harmonikát is kedvelik. Ígérem, mindent elkövetek, hogy egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt.”

A program védettségi igazolvány nélkül látogatható, ajánljuk a maszk viselését.

november 12. pén, 19:00

Színházterem

90 perc

12+

Koncert


Jegyár

4.500,- Ft


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

Halloween Party

Sztárvendég az Apacuka Zenekar! Gyűjtsd a pontokat az ajándékokért!

BEFOGAD ÉS KITASZÍT A VILÁG // Huzella Péter és Mácsai Pál Villon-estje

Igazi különlegesség, izgalmas kaland Villon mindig érvényes, örök emberi szövegeit hallani közel félévezredes távolból, az új, a harmadik évezredben.