Szállj fel szabad madár // Koncertshow // Vecsés Város ajándék előadása

Magyarország ikonikus dalai két felvonásos látványos gálakoncertbe rendezve

Koncert

Szállj fel szabad madár // Koncertshow // Vecsés Város ajándék előadása

Magyarország ikonikus dalai két felvonásos látványos gálakoncertbe rendezve

A „BÁKK Nyári Kultúrkavalkád – Szabadtéren is az élmény vár” programsorozatunk záróakkordjaként augusztus 24-én 20:30 órai kezdettel szeretettel várjuk kedves közönségünket ingyenes eseményünkre, mely Vecsés Város ajándék előadása. A koncertestre 19:30-tól fogadjuk Önöket a BÁKK előtti Fő téren, ahol érkezési sorrendben foglalhatják el a 700 fős, széksoros elrendezésű ülőhelyeket.

Dalból, versből és táncokból emlékező nép hírében állunk a nagyvilágban. Meggyőződésünk, hogy a jelen korban is kellenek olyan súlyponti események, ahol ezek a zenei csodák át tudnak örökítődni a felnövekvő generáció számára. Amikor ezt a válogatásművet életre hívtuk, az egyik célunk ez volt. Egységbe rendezni azon eddig nagytöbbségében csak szemelvényekben létező tételeket, melyek így és ezen formában, egy közös blokkban még soha nem hangzottak el. Hisszük, hogy tartoztunk ezzel magunknak és környezetünknek is egyaránt. A látvány emelésére a 21. század LED visual színpadtechnikáját hívjuk segítségül, a mikrofonoknál pedig olyan kiváló előadók, mint: Nagy Szilárd vagy Varga Lala, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, vagy Molnár Ágnes, Koroknai Árpád -KORI vagy Kósa Zsolt, illetve Tarján Pál vagy Derzsi György tenorok. Előadás rendezője: Vári János, zenei rendezője: Benedekfi István, LED visual animációk: Szűcs Norbert, Koreográfus: Torma Zsolt. Fényshow: MD Rental -Rech Bálint. Szeretettel ajánljuk előadásunkat a figyelmükbe, legyenek Önök is ezen felemelő Élmény részesei!

ZENEI TÜKÖR – DAL LISTA
NEMZETÜNK IKONIKUS DALAI ● KORMORÁN SLÁGEREK ● ISTVÁN A KIRÁLY DAL BETÉTEK

Desmond Child – Orbán Tamás: Egy szabad országért ● P. Box: A zöld, a bíbor és a fekete

Máté Péter: Hazám ● Demjén Ferenc: Honfoglalás

Varga Miklós: Ha Erdély újra hív ● Nagy Szilárd feat. Ragány Misa: Drága Hazám

Petőfi Sándor – Tolcsvay László: Nemzeti dal ● Oláh Ibolya: Magyarország

Ismerős Arcok: Nélküled ● Varga Miklós: Európa

Kormorán: Ki szívét osztja szét ● Kormorán: Magyar Golgota

Kormorán: Jöjjön el a Te országod ● Kormorán: Harangok dala

István a Király: Véres kardot hoztam ● Szállj fel szabad madár ● Áldozatunk fogadjátok

Nem kell olyan Isten ● HIMNUSZ ● Hazám, Hazám

Anna and the Barbies: Márti dala ● 4S Steet: Mesélek a bornak

Zenei tükör összetételének változtatási jogát produkció, ezen belül zenei producer fenntartják!

augusztus 24. szo, 20:30

BÁKK előtti Fő tér

140 perc egy szünettel

12+

Koncert


Jegyár

Ingyenes program!


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

Retro Party // Vecsés

Óriási buli a '90-es évek hazai és külföldi zenéire. Egy este amelynek nincs sem alsó, sem felső korhatára! Fellép a Midlife Crisis zenekar élő koncertttel, majd utána a lemezjátszók mögött Hamvai P. G. Ezt követően DJ Revolution szettje egészen 02:00 óráig.

Nyár a BÁKK-ban – Hozd el a Nagyiékat is! II.

„Réges régen, hajdanában, mikoron még a török uraskodott a kicsi Magyarországon, élt egy legény, kit csak úgy emlegettek, hogy a Törökvész Vitéz. Bizony még az öreg ördög is kéthetes búskomorságba esett, ha meglátta vitézünk piros sipkás kobakját dalolva közeledni. Mert jaj volt annak, aki valamely gonosz fondorlat elkövetésén mesterkedve találkozott az igazságosság hétmázsás pofonjaival. Tréfás történet, melyben minden és mindenki a helyére kerül, no meg kiderül, hogy mióta tud a magyar nyugodtan aludni…” Az előadások után kézműves foglalkozás várja a családokat.