A TÉRZENE PROGRAM BEMUTATJA: La Garçonne koncert

Koncert

A TÉRZENE PROGRAM BEMUTATJA: La Garçonne koncert

“Azt mondják, a sanzon három percbe sűrített dráma – éppen annyira színházi, mint amennyire zenei műfaj. Sanzont énekelni és előadni annyit tesz, mint “kiüvölteni” az életet, annak minden gyönyörével és fájdalmával, humorával és szomorúságával, a maga botrányosságában. A néző minden dalban önmagát találja meg: talán ezért lehet, hogy ez a műfaj még mindig nem ment ki a divatból.”

Fellépők:

Papp Kinga Lívia – Ének
Keresztes Sándor Kristóf – Harmonika
Bácsi Tamás – Zongora

A program a BÁKK előtti Fő téren kerül megrendezésre (rossz idő esetén a BÁKK aulájában vagy a Platz Bistro-ban) és ingyenesen látogatható! Az esemény a Térzene Program támogatásával és a Petőfi Klub országos eseménysorozat keretein belül valósul meg. Várjuk szeretettel programunkra!

június 11. vas, 16:00

BÁKK előtti Fő tér

60 perc

0+

Koncert


Jegyár

Ingyenesen látogatható!


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

BÁKK mozi szabadtéren: Csapd le csacsi!

A “Csapd le csacsi!” című film vetítése zenés hangulattal a – csillagos ég alatt – Csillagzenedével. Az érkező nézőket a filmben elhangzó dalokkal várjuk, majd a vetítés után szintén a kor hangulatát idézzük meg zongorával és énekszóval.A program ingyenesen látogatható és regisztrációhoz kötött, KATTINTS A REGISZTRÁCIÓÉRT!

Boldog születésnapot BÁKK! // Születésnapi buli

Egy igazi jókedvű, táncos bulival szeretnénk megünnepelni a 10 éves születésnapot és egy meglepetés rekordkísérlettel is készülünk! Részletes program: 20 óra: Ed Philips and the Memphis Patrol együttes koncert- az ötvenes évek rock-a-billy hangzása elevenedik meg Elvis Presley katonaéveiben született dalokon keresztül. 22 óra: Enter Train Party Band koncert, zene hajnalig – az utcabál jellegű […]