Bedő Imre előadása: Pénz és/ vagy élet- milyen értékek mentén éljük az életünket?

Ismeretterjesztő

Bedő Imre előadása: Pénz és/ vagy élet- milyen értékek mentén éljük az életünket?

Az évezredes minták odalettek, az életmód egyéni és túl változatos lett. Szembefordítottak a kultúránkkal, árkot ástak közénk és gyermekeink közé, nézzük, ahogy minden kisiklani látszik a kezünk közül. Úgy tűnik mintha sem egymásba, sem a régi dolgokba nem tudnánk kapaszkodni és ennek a bizonytalansága valósággal megbetegít. Elég volt! Megvannak még az alapok. Ma is ott a kőszikla, amire a modern világban építhetünk, csak leltározzuk fel, emeljük fel a fejünket, vessük egymásnak a vállunkat és vegyük kezünkbe az irányítást. Egyenként, párban, családban és közösségként egyaránt. Bedő Imre előadása ehhez ad látásmódot és az erőt!

április 24. sze, 18:30

Színházterem

70 perc

16+

Ismeretterjesztő


Jegyár

2.000,- Ft


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

Az Aranyszamár Bábszínház bemutatja: Körforgás- rezgék kicsiknek

Forog a föld, forog a kerék, forog a labda, forog a tánc – csöppnyi gondolat a változtatás játéka. (23perc előadás + 15 perc játék) Tervezői ötletek: Szalai GyörgyZenei munkatárs: Gyulai CsabaDíszlet, látvány kivitelezés: Tóth Zsuzsa, Kakuszi ZoltánJátsszák: Baranyai Anita, Érsek- Csanádi Gyöngyi

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Ray Cooney: Funny Money – Rossz Pénz Nem Vész El // DUPLA ELŐADÁS

Császár András, a középkorú hivatalnok már unja jól megszokott kis életét, azonban minden megváltozik, amikor a metróban összeütközik egy ismeretlennel és elcseréli vele az aktatáskáját. Az idegen táskában 2 millió eurónyi értéket talál, ám esze ágában sincs azt visszajuttatni jogos tulajdonosának, inkább új életet készül kezdeni az ölébe hullott busás summából.