X. Bálint Ágnes Mesefesztivál

Bálint Ágnes 100 // a mese örök

Családi

X. Bálint Ágnes Mesefesztivál

Bálint Ágnes 100 // a mese örök

Írjátok be a naptárba: X. Bálint Ágnes Mesefesztivál // 2022. július 8-9-10. // Vecsés

Az egész hétvégét felölelő eseménysorozat az elmúlt 10 év mesefesztiváljait ötvözi majd névadója Bálint Ágnes születésének 100. évfordulójával. Az idei fesztiválra a báb- és gyermekszínházi előadások bemutatására olyan hazánkban működő, nagy hagyománnyal bíró kő-bábszínházakat kértünk fel, akik repertoárjuk legjobb előadásait hozzák majd el Vecsésre. A minőségi programok mellett látványos és különleges meglepetés játékokkal is készülünk.
Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel és a teljes programmal!

július 8. pén - július 10. vas

BÁKK előtti Fő tér

Teljes hétvége

0+

Családi


Jegyár

Ingyenes program


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Miles Tredinnick: ELVIS, OLTÁR, MIAMI

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége (Alice) Miami-ba készül a várva várt Elvis-gyűlésre, de a nagy köd miatt törlik járatukat. Csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy egy „szerencsés” csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba, amikor is véletlenül más bőröndjét hozták el a reptérről.

Vecsés is csatlakozott a Petőfi Sándor-emlékévhez

A vecsési Petőfi Klub megalakulását és a bicentenáriumi emlékévhez történő csatlakozást dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester és Kis Tóth János a Bálint Ágnes Kulturális Központ igazgatója sajtótájékoztató keretében jelentette be.