Nyár a BÁKK-ban – Hozd el a Nagyiékat is! III.

Az ördög három aranyhajszála - bábjáték élő szereplőkkel a Pupetta Társulat előadásában

Családi

Nyár a BÁKK-ban – Hozd el a Nagyiékat is! III.

Az ördög három aranyhajszála - bábjáték élő szereplőkkel a Pupetta Társulat előadásában

Nyáron is várjuk a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket családi programjainkra!

2024. augusztus 14. szerda 17:00 óra Az ördög három aranyhajszála – bábjáték élő szereplőkkel a Pupetta Társulat előadásában

Az előadások után kézműves foglalkozás várja a családokat.

A belépés gyerekeknek ingyenes, kísérőknek 1000 Ft/fő (helyszínen megvásárolható).

Az első alkalom programját itt éred el, KATTINTS!
A második alkalom programját itt éred el, KATTINTS!

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy falu. A faluban élt egy favágó és a felesége, aki háromszoros mese szépségverseny győztes volt, Csodaországban. Aliznak hívták, de ez most nem az ő története. Odáig fajult a harmónia, hogy fiacskájuk született, aki tiszta anyja volt. Egy csinos asszony már csecsemő korában megjósolta,hogy el fogja venni a király lányát feleségül. Ebből lesz ám a nagy gubanc, meg az ördög arany tincses hajában, amit a helyszínen bogozunk ki a kedves, tisztelt, jámbor csimoták, s szüleik szeme láttára röpke 43perc alatt, élő zenével és egy élő zenésszel. Ez nem az Aranyhaj és a nagy gubanc, de majdnem. Végül is mindkettő mese..vagy nem? De!!

Szereplők: Szörényi Júlia és Fülöp József

Az előadás 4 éves kortól ajánlott.

augusztus 14. sze, 17:00

Színházterem

90 perc

4+

Családi


Jegyár

A belépés gyerekeknek ingyenes, kísérőknek 1000 Ft/fő (helyszínen megvásárolható).


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

Retro Party // Vecsés

Óriási buli a '90-es évek hazai és külföldi zenéire. Egy este amelynek nincs sem alsó, sem felső korhatára! Fellép a Midlife Crisis zenekar élő koncertttel, majd utána a lemezjátszók mögött Hamvai P. G. Ezt követően DJ Revolution szettje egészen 02:00 óráig.

Nyár a BÁKK-ban – Hozd el a Nagyiékat is! II.

„Réges régen, hajdanában, mikoron még a török uraskodott a kicsi Magyarországon, élt egy legény, kit csak úgy emlegettek, hogy a Törökvész Vitéz. Bizony még az öreg ördög is kéthetes búskomorságba esett, ha meglátta vitézünk piros sipkás kobakját dalolva közeledni. Mert jaj volt annak, aki valamely gonosz fondorlat elkövetésén mesterkedve találkozott az igazságosság hétmázsás pofonjaival. Tréfás történet, melyben minden és mindenki a helyére kerül, no meg kiderül, hogy mióta tud a magyar nyugodtan aludni…” Az előadások után kézműves foglalkozás várja a családokat.