Kezeslábas Társulat: Játszótér // Interaktív babaszínház

Családi

Kezeslábas Társulat: Játszótér // Interaktív babaszínház

Szeretettel várjuk a Kezeslábas Társulat JÁTSZÓTÉR című előadására a babákat és kisgyermekeket: A szobából el kell jutni a játszótérre, erdőn, vízen, sivatagon át, de az is lehet, hogy a valódi utcán, pocsolyákon, zebrákon keresztül, vad autóktól fenyegetve. Verses, élőzenés vidám játék kicsiknek 3 éves korig.

október 12. sze, 10:00

BÁKK

40 perc

0-3 éves

Családi


Jegyár

Elővételben 1.000,- Ft, kísérőknek ingyenes, jegyek a helyszínen válthatók!


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

A Bánfalvy Stúdió bemutatja // Fejős Éva: Bébi.Bumm! One-woman show

A best-seller írónő igaz történetének színpadi változata, melynek ősbemutatóját a Bálint Ágnes Kulturális Központban a vecsési közönség láthatja először! Szülni negyven fölött?! Önironikus reflexió a sokakat foglalkoztató témára: a kései gyermekvállalásra. Fejős Éva önéletrajzi ihletésű műve alapján. Őszinte és humoros vallomások, történetek gyermekvárásról, születésről, nevelésről, a mindennapokról.

BSW LIVE! // BÁKK // VECSÉS

KAPUNYITÁS: 20.00; KONCERT: 21.00 BSW LIVE! élőhangszeres koncert először Budapest mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központban!A buli idejére a BÁKK színházterme koncert-küzdő térré alakul, ahol klubhangulatban tombolhatjátok végig az élő eseményt.Elővételes jegyek még korlátozott számban érhetők el online, siess ne maradj le a kedvezményről! Jegyek elővételben kizárólag online válthatók!Jegyár: online elővétel: 3.490-, Ft; helyszínen a koncert […]