Adventi készülődés a BÁKK-ban!

Családi

Adventi készülődés a BÁKK-ban!

Szeretettel várjuk a családokat, gyermekeket december 17-én délután egy kis közös, karácsonyi hangulatú készülődésre, ahol kézműves ajándéktárgyakat, díszeket készíthetünk együtt, valamint diafilm vetítéssel és egy aranyos meglepetés programmal is készülünk. A Platz Bistro jóvoltából közönségünknek egy-egy pohár forró teával kedveskedünk. Az esemény ingyenesen látogatható!

Programok 16 órától 19 óráig:

  • Mátyás-M. Szilvia meglepetés karácsonyi foglalkozása 4-7 éves gyerekeknek
  • mézeskalács díszítés
  • fotófal
  • karácsonyfa dísz és ajándék készítés
  • képkeret készítés
  • diafilm vetítés

december 17. szo, 16:00

BÁKK

3 óra

3+

Családi


Jegyár

Ingyenesen látogatható!


Megközelítés / parkolás


KövetkezőProgramjaink

BÁKK Mikulás // Mikulás Kamion

Tudjátok-e milyen járművel érkezik a Mikulás Vecsésre? Van ahová szánon megy, van, ahová hintón, van, ahová repülőn, s van, ahova sítalpon, ha kell, hajón utazik, s bizony az sem ritka, hogy gyalogol ide-oda. Hozzánk ismét kamionon érkezik, december 5-én este Vecsésre is eljön, hogy minden gyermek találkozhasson vele. A Mikulás hivatalos szállítója idén is Szép Attila.

Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület Musikverein Wetschesch // Karácsonyi Ajándékkoncertje

Szeretettel várunk MINDENKIT 2022. december 10-én szombaton 18:00 órától a Bálint Ágnes Kulturális Központ színháztermébe! A koncert karácsonyi ajándék, természetszerűleg ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Regisztrálni személyesen a BÁKK recepcióján, vagy az info@kulturba.hu emailre küldött üzenetben, nevet és létszámot megadva lehet.