Meseíró pályázat 2022

Engedd szabadon a fantáziád és írd meg Te az idei Mesefesztivál legszebb, legizgalmasabb, legszínesebb, legötletesebb történetét! Jelentkezz pályázatunkra és küldd el mesédet június 21-ig  a meseiro@kulturba.hu címre!

Részvételi feltételek és információk

Beküldési határidő: június 21.
Leadási cím: meseiro@kulturba.hu
Téma: megkötés nélkül, viszont a megadott karakterek valamelyikének szerepelnie kell a mesében. 
Mesekarakterek: három kismalac, farkas koma, óriás, hét fejű sárkány, buboréktündért, porcica, cirkuszi társulat (porondmester, bohóc, gólyalábas artista), Mazsola, BÁKK Manó
Bírálati szempont: előny, ha minél több karakter szerepel kreatívan beépítve a történetbe.
Kategóriák:
Kis Manó: 10 éves korig
Nagy Manó: 10-18
Örök gyerek: 18-100
Formai követelmény: 1-3 oldal terjedelem, Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sortávolság, sorkizárt formázás
Nyeremények:
– Könyvcsomag
– Mazsola Játszóház belépők
– Színház és koncert jegyek a Bálint Ágnes Kulturális Központ őszi évadára
– A fődíjas mese publikálásra kerül a Vecsési Tájékoztatóba

ez is érdekelheti

Összefogás Jótékonysági Koncert // BÁKK // Vecsés

230.000,- Ft-ot sikerült összegyűjtenünk az Összefogás Jótékonysági Koncerten, melyet teljes egészében az ukrajnai, menekülni kényszerült családok megsegítésére szánunk. A teljes felajánlott összeget Kis Tóth János, a BÁKK igazgatója adta át Tárnokiné dr. Törő Krisztinának, a Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ vezetőjének, akik közvetlenül a rászorulóknak juttatják el az adományt.

Vecsés is csatlakozott a Petőfi Sándor-emlékévhez

A vecsési Petőfi Klub megalakulását és a bicentenáriumi emlékévhez történő csatlakozást dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Szlahó Csaba polgármester és Kis Tóth János a Bálint Ágnes Kulturális Központ igazgatója sajtótájékoztató keretében jelentette be.