Látogatói információk

NYITVATARTÁS

Bálint Ágnes Kulturális Központ
Nyitva tartás | mindennap 8.00-20.00 óráig| továbbá zártkörű rendezvényeinkhez igazodóan.

Mazsola Játszóház
Nyitva tartás | kedd-szombat 10.00-20.00 óráig |vasárnap 10.00-19.00| hétfő zárva | továbbá zártkörű rendezvényeinkhez igazodóan.

Róder Imre Városi Könyvtár
Nyitva tartás | hétfő-kedd-péntek 13.00-19.00 óráig | csütörtök 8.00-18.00 |
szombat 8.00-13.00| szerda és vasárnap zárva.

Fütte Bistro 
Nyitva tartás | mindennap 10.00-22.00 óráig| továbbá zártkörű rendezvényeinkhez igazodóan.

ÉPÜLETHASZNÁLATI információk

  • Akadálymentes A Bálint Ágnes Kulturális Központ bejárata valamint belső terei akadálymentesen megközelíthetőek. Mozgáskorlátozott mellékhelyiségekkel valamint lifttel várjuk vendégeinket. További segítségnyújtás esetében, pedig munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
  • Bababarát A Bálint Ágnes Kulturális Központ földszintjén babapelenkázó helyiséggel várjuk a hozzánk érkező kisgyermekes szülőket.
  • Látogatóbarát A Bálint Ágnes Kulturális Központot nyitva tartási időben minden művelődésre és szórakozásra vágyó érdeklődő látogathatja és igénybe veheti a szolgáltatásokat. A fentiek alól kivételt képeznek a zártkörű rendezvények. Belépődíjas, illetve részvételi díjas rendezvény látogatásának előfeltétele a jegyvásárlás, illetve a részvételi díj megfizetése. A Bálint Ágnes Kulturális Központ saját parkolóval rendelkezik, ahol a parkolás ingyenes. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az autóban hagyott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni. Intézményünk területén ingyenes internet elérhetőséget biztosítunk látogatóink részére.
  • Közösségi tér A Bálint Ágnes Kulturális Központ közösségi célokat szolgál, ezért védelme, berendezésének és felszerelésének anyagi felelősséggel történő használata, a tisztaság és rend megóvása minden látogatónak érdeke és kötelessége. Az érdeklődők zavartalan művelődése és szórakozása érdekében a közösségi és társas élet szabályainak megfelelő kulturált magatartás a Központ valamennyi dolgozójának és látogatójának kötelessége.
  • Élmény tér  A Bálint Ágnes Kulturális Központ színházi és koncert eseményeinek ideje alatt üzemeltető ruhatárunk az Önök kényelmét szolgálja. Kérjük, hogy kabátjukat, esernyőjüket és nagyobb méretű táskájukat a ruhatárban helyezzék el, mert ezek akadályozhatják a széksorok közötti közlekedést. A Kulturális Központból is megközelíthető hangulatos Fütte Bistro, színházi programjaink szünetében is várja a vendégeket. Az étterem a rendezvények végéhez igazodva biztosítja a fogyasztás lehetőségét. 

SZÍNHÁZLÁTOGATÓI információk

  • Későn érkező vendégek Programjainkat, színháztermi előadásainkat a meghirdetett időpontban pontosan kezdjük. Késve érkező vendégeink – az előadás zavartalansága érdekében – jegy szerinti helyüket csak a szünetben foglalhatják el.
  • Kép és hangfelvételek Rendezvényeinkre tilos hang- és/vagy hangrögzítő eszközt behozni. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásokról, a ház részéről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen bármely látogató feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet a szervezőkkel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználójával szemben!
  • Időpont-műsor és árváltozás A műsor és árváltoztatás valamint eseményeink esetleges időpont változtatásának jogát fenntartjuk. A könnyebb információáramlás érdekében kérjük Önöket, hogy jegyvásárláskor minden esetben adják meg email-es vagy telefonos elérhetőségüket. Továbbá honlapunkon fel tudnak iratkozni hírlevél rendszerünkbe, valamint javasoljuk, hogy a meghirdetett esemény előtt kövessék figyelemmel honlapunkat és facebook oldalunkat.
  • Jegyvisszaváltás A belépőjegyek visszaváltására az előadás elmaradása vagy időpontváltozás esetén van lehetőség, a tájékoztatást követő 8 munkanapon belül.

HÁZIREND

1. A Bálint Ágnes Kulturális Központ a lakosság minden rétegének, művelődését, szabadidejének kulturált eltöltését szolgálja, a társasági élet kulturált feltételeit hivatott biztosítani.

2. A művelődés és szórakozási joga alapján – zártkörű rendezvények kivételével- nyitvatartási időben minden érdeklődő látogathatja az intézményt, igénybe veheti kulturális berendezéseit, felszereléseit, más eszközeit, a Kulturális központ dolgozóinak engedélyével. Belépős rendezvény látogatottságának előfeltétele a jegyváltás.

3. A Bálint Ágnes Kulturális Központ helyiségeit az igazgató vagy helyettese által jóváhagyott terembeosztás és használati rendelkezés szerint vehető igénybe. Nagy rendezvények esetén az igazgató vagy helyettese a terembeosztás változtatásának jogát fenntartja.

4. A Kulturális központ hirdetőtábláit és reklámozásra alkalmas területeit (aulában található asztal, emeleten található közösségi tér, szórólaptartó stb.) csak a Kulturális központ marketing részleg írásos engedélyével lehet használni.

5. A Kulturális központ valamennyi látogatójának közös érdeke, hogy ügyeljen a környezet kulturáltságára, a helyiségek tisztaságára.

6. Az igazgatóság felkéri a látogatókat, hogy magatartásukkal segítsék elő a csoportok zavartalan foglalkozásait. A csoportok azonban foglalkozásaik alatt lehetőleg más rendezvényeket ne zavarjanak. A helységek használati ideje alatt a kiscsoportvezetők és a bérbevevők felelősek a berendezésekért és használati tárgyakért, tűz, baleset és érintésvédelem betartásáért, valamint csak a csoportvezető vagy a bérbevevő jelenlétével lehet a helyiségeket elfoglalni (beleértve az öltözőket is).

7. Ügyelni kell a gazdaságos és takarékos működésre /villany, víz, fűtés stb./

8. Az általános tűzrendészeti és balesetvédelmi előírásokat mindenkinek be kell tartani. Tilos az épületbe élő állatokat, kerékpárt, tűzveszélyes eszközt és általában másokat zavaró dolgokat behozni.

9. A Bálint Ágnes Kulturális Központ épületéből a használati eszközök kivitele, eltulajdonítása, rongálása gondatlan kezelése tilos!

10. A házirend megszegőit a Kulturális központ munkatársai figyelmeztetik, súlyos esetben az épület elhagyását, illetve hatósági beavatkozást is kérhetnek. Ugyanez vonatkozik az ittas látogatókra is, valamint a nem megfelelő öltözetre.

11. A látogatók észrevételeiket, panaszaikat, javaslataikat az ügyeletes munkatársnak vagy az igazgatónak illetve helyettesének adhatják elő.

12. Az Önkormányzat által megállapított nyitvatartási idő illetve bérleti díjaktól csak külön polgármesteri, igazgatói, vagy igazgató helyettesi írásos engedély alapján lehet eltérni.

13. Esti rendezvényeinket a 14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel látogathatják.

14. Nem dohányzók védelmére kiadott törvény alapján az épületben csak a kijelölt helyeken lehet dohányozni!

15. A Bálint Ágnes Kulturális Központ területén a programokhoz kapcsolódóan bármilyen terméket árusítani, terjeszteni csak ügyvezető igazgatói engedéllyel lehet.


16. A Bálint Ágnes Kulturális a látogatók valamint a szolgáltatók (színházi szereplők, koncertet adó előadók stb.) által behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállal. Az egyes helységek zárhatóságát az intézmény „Kulcsrendjében” szabályozottak szerint lehet megoldani.

17. A házirend minden látogatóra és a dolgozókra is érvényes.

Telefonszámok

MENTŐK – 104
TŰZOLTÓK – 105
RENDŐRSÉG – 107
Mobiltelefonról elérhető segélykérés – 112

Bármely veszély, baleset észlelése esetén értesítendő a biztonsági szolgálat, a Bálint Ágnes Kulturális Központ munkavállalói, valamint az adott ügyben illetékes hatóságok.

 

 

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.