Játszunk színházat!

 Színjátszó tábor volt a BÁKK-ban.

Ez év nyarán a megszokott barangolós táborunk helyett egy másfajta táborba invitáltuk a gyerekeket. Ez is barangolás volt, ám nem a tájat jártuk, hanem a színház és a népművészetek vidékét jártuk be. Felfedeztünk néhány alapmotívumot, megismerkedtünk a jelentésükkel, és a munkálkodásunk során igyekeztünk alkalmazni is azokat. Hiszen nem csak a népművészet alapjaival szerettük volna megismertetni a gyermekeket, hanem eme motívumok felhasználásával színpadra is próbáltunk alkalmazni három mesét, a gyermekek segítségével. A három mese a Kőleves, a Répamese, és a Kis gömböc volt.

Visszatekintve a megszületett előadásra, és a kis alkotók vidám, közös munkájára, azt gondolom, sikerült elérnünk a kitűzött céljainkat. Hiszen művek születtek, közös alkotások, melyek a vidámság, a kreativitás, a közös munka hevében születtek és cseperedtek kész előadássá.

A táborunkat támogatta a Hulladék kommandó, melyért hálásak vagyunk nekik, és e sorokon is szeretnénk megköszönni a segítségüket.

Reméljük - hiszen ennek jegyében váltunk el egymástól - hogy mihamarabb találkozunk újból, hogy folytassuk a megkezdett színházteremtő munkálkodásunkat.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.