BÁKK KULTÚRSOKK - RETRO PARTY Kovács Áronnal

Időpont: 2018. július 27. 18.00
Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti téren), rossz idő esetén a kulturális központban kerül megrendezésre!

Idén ismét megrendezzük hagyományos nyár esti családi programjainkat.
Július 27-én 18.30-tól a Popdaráló című műsorból és rengeteg televíziós vetélkedőből is ismert Kovács Áron műsorvezető retro kvíz műsorával indítjuk az estet. A garantált nevetés és jókedv mellett, készülünk néhány kis meglepetés ajándékkal is a játékoskedvű közönségünknek.

20 órától a Shadows BAND élő koncertjére csápolhatunk, 21 órától DJ Roberto és DJ Fully 80-as, 90-es évek retro diszkójára táncolhatunk egészen éjfélig. Az esemény ideje alatt 22 óráig folyamatosan üzemel majd Retro fotókabinunk, ahol korhű jelmezekben és kellékekkel fotózkodhattok, sőt a képeket papír alapon is hazavihetitek örök emlékként!

Az esemény INGYENESEN látogatható!

Az augusztus 17-én megrendezésre kerülő Magyar folklór est programja itt érhető el!

A programok ideje alatt megkezdjük a jegyértékesítést őszi évadunkra. További információkért kövessetek minket a facebook on: facebook.com/kulturba

Várunk mindenkit szeretettel nyári ingyenes családi eseményeinkre!

A program változtatás jogát fenntartjuk, az egyes programokról és a jegyértékesítésről weboldalunkon és a facebook-on (facebook.com/kulturba) értesülhettek leggyorsabban.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.