A JÁTÉKSZÍN BEMUTATJA: TELJESEN IDEGENEK

Keserédes komédia

Szerző: Paolo Genovese

Időpont: 2020. szeptember 23. 19.00 óra
Jegyár: 5.500,- Ft

Különös játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy szöveges üzenetet kap, együtt hallgatják, olvassák, nézik… A hétköznapi estén váratlan titkok pattannak föl, évtizedes szövetségek kapcsai kezdenek kilazulni… Pedig eddig úgy gondolták, jól ismerik egymást – ám lassanként elszabadul a pokol…

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Június 23-án kedden 10 órakor újra megnyitja kapuit a Mazsola Játszóház!!!
A jelenlegi járványügyi készültségre való tekintettel játszóházunk a következő intézkedéseket hozta:
-a játszóházban egy időben 12 főnél több nem tartózkodhat; 1 gyermekhez csak 1 kísérő tartozhat;
- a játszóházat csak teljesen egészséges gyermekek és felnőttek látogathatják;

Zorán koncert Vecsés 2020

Új Időpont: 2020. október 08. 19.00 óra

Jegyár: 8500,- Ft

Zorán egyszerűen értékeket teremtő és közvetítő, meglehet, örökérvényű, s ami tán a legfontosabb: mindvégig hiteles előadó. Az utóbbi években nagyon fölértékelődött a Zorán-jelenség. Nemcsak amiatt, amivé a kitűnő muzsikus egészen kivételes pályafutása során lett, hanem talán egyre inkább annak okán is, amivé nem lett. Nem kopott meg a hangja, sőt az idő előrehaladtával mintha évről évre szebben énekelne, mintha előadó művészete az utóbbi évtizedben teljesedett volna ki igazán.

Szabó Gyuri bácsi előadása Vecsésen

Új időpont: 2020. szeptember 24. 17.00

Gyuri bácsi Szeptemberben Vecsésre készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra.

A korábban megváltott jegyek érvényesek az új időpontban megrendezendő programra.

 BÁKK Nyári Táborok

Időpont: 2020. augusztus

 Augusztusban négy egymást követő héten szuper napközis tábor várja a gyerekeket a Bálint Ágnes Kulturális Központban. A táborban játékos, interaktív formában ismerhetik meg Vecsés történetét. A kreatív foglalkozásokon elsajátíthatnak különböző kézműves technikákat. Játékos formában a természetben ismerkedhetnek meg környezetünkkel, annak védelmével és Zoo pedagógusok segítségével fedezhetik fel a minket körül vevő növényeket és állatokat. Részt vehetnek drámajátékokban és megismerhetik a filmkészítés és a színjátszás titkait. Ellátogatunk, a Tájházba ahol a nagyszüleink, dédszüleink használati tárgyaival is találkozhatnak a gyerekek. A Bálint Ágnes Emlékházban pedig játszhatnak a Futrinka utca lakóival. A táborok végén kiállításra kerülnek, a gyerekek által készített tárgyak és képek.

MESEÍRÓ PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

Köszönjük, hogy az összes kategóriában ilyen sok mesével örvendeztettétek meg BÁKK Manót. Volt bőven olvasnivalója a zsűrinek, akiknek - ha nehezen is - de döntést kellett hozniuk, hogy kategóriánként melyik három-három mesét választják ki és díjazzák.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.