Zorán koncert Vecsés 2020

Időpont: 2020. április 09. 19.00 óra

Jegyár: 8500,- Ft

Zorán egyszerűen értékeket teremtő és közvetítő, meglehet, örökérvényű, s ami tán a legfontosabb: mindvégig hiteles előadó. Az utóbbi években nagyon fölértékelődött a Zorán-jelenség. Nemcsak amiatt, amivé a kitűnő muzsikus egészen kivételes pályafutása során lett, hanem talán egyre inkább annak okán is, amivé nem lett. Nem kopott meg a hangja, sőt az idő előrehaladtával mintha évről évre szebben énekelne, mintha előadó művészete az utóbbi évtizedben teljesedett volna ki igazán.

Kowalsky meg a Vega koncert 2020

ELMARAD!

Időpont: 2020. március 27. Kapunyitás: 19.00; Kezdés: 20.30

Jegyár: elővételben: 4500,- Ft, helyszínen: 5000,- Ft

Kowalsky meg a Vega koncert Vecsésen, a Bálint Ágnes Kulturális Központban.

KAP önálló estje Vecsésen! mv. Szabó Balázs Máté - DUPLA ELŐADÁS

ELMARAD!

ÚJ Időpont: 2020. október 3. 18.00 és 20.00 óra

Jegyár: 3.900,- Ft

Kedves Nézőink!

Az március 21-i 18.00 és 20.00 órás APRÓBETŰS RÉSZEK - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté c. előadásunk a Bálint Ágnes Kulturális Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2020. október 3. 18:00 és 20:00, az előadás helyszíne változatlan.

BACH MINDENKINEK FESZTIVÁL 2020

ELMARAD!

A Concerto Budapest Szomfonikus Zenekar hegedűművészeinek előadásában

Időpont: 2020. március 18. 18.00 óra

A koncert ingyenesen látogatható! Jegyek a készlet erejéig igényelhetőek a Bálint Ágnes Kulturális Központ jegypénztárában.

Kedves Gyerekek, kedves Szülők, kedves Nagyszülők!

Jelen helyzetben kénytelenek voltunk azt a döntést meghozni, hogy ELMARAD a május 23-24-re tervzett VIII. BÁLINT ÁGNES MESEFESZTIVÁL! Pedig BÁKK MANÓ nemrég a Farsangi bálunkra érkezett Vecsére és itt is maradt, hogy segítse a Mesefesztivál előkészületeit. A VIII. BÁLINT ÁGNES MESEFESZTIVÁLT 2021-ben fogjuk megrendezni. BÁKK Manó, mivel mesebeli lény, nem fog rajta semmilyen vírus, vagy átok, ezért elhatározta, hogy itt marad egészen a 2021-es Mesefesztivál végéig és segíti ebben a nehéz helyzetben a BÁKK Csapatának munkáját. Terveink szerint jelentkezni fog videókkal - a ház bezárása alatt is - hogy feldobja kicsit a gyerkőcök és a közönségünk halgulatát! Kövessétek a BÁKK-ot továbbra is a facebookon! Maradjatok otthon, ha tehetitek és vigyázzatok magatokra, családotokra és egymásra!

Aláírás: a BÁKK Csapata

MESEÍRÓ PÁLYÁZAT

Beküldési határidő: 05.31

BÁKK Manó szomorú! Sajnos idén nem tud veletek találkozni gyerekek, a Mesefesztiválon! De megérti, és tudja, hogy most az a fontos, vigyázzatok magatokra, és egymásra is. Miközben Meseország és BÁKK föld határán üldögélt, otthon keresték őt a barátai, a Tavasztündér és a Buboréktündér.

Türelmetlenül kopogtattak egyszer, kopogtattak kétszer, majd harmadszor is az ajtaján. Ahogy ott álldogáltak, elrepült felettük Kotnyeles, a minden lében kanál fenyőrigó. Meglátta a tündéreket, és persze rögtön kíváncsiskodott, hogy mi járatban vannak errefelé? A tündérek elmondták neki, hogy a manót keresik, mert úgy látták, hogy nagyon szomorú, és megpróbálnák őt fölvidítani.  Kotnyeles, a minden lében kanál fenyőrigó ugyan azt pont nem tudta, hogy BÁKK manó éppen merre jár, de azt viszont tudta, hogy Hétpettyesnek valami nagy-nagy dolog jutott az eszébe, és ő is a manót keresi.

Kedves Közönségünk!

Néhány elmarad programunk esetében már tudunk jegyinformációval szolgálni.

Sajnos a 2020. március 14-én elmaradt Háromszék Táncegyüttes- Vágják az erdei utat c. előadást, valamint a 2020. március 22-én szintén elmaradt Mazsola szülinapja-csodálatos mesedallamokkal koncertet nem tudjuk pótolni, ezért a produkcióra megvásárolt jegyek árát a jegy.hu rendszerében visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. április 30-ig jelzi az űrlapunkon. Az űrlap megnyitásához kattintson az alábbi linkre: 

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.