BÁKK KULTÚRSOKK - RETRO PARTY Kovács Áronnal

Július 27-én 18.30-tól a Popdaráló című műsorból és rengeteg televíziós vetélkedőből is ismert Kovács Áron műsorvezető retro kvíz műsorával indítjuk az estet. A garantált nevetés és jókedv mellett, készülünk néhány kis meglepetés ajándékkal is a játékoskedvű közönségünknek.

BÁKK KULTÚRSOKK - Magyar folklór est

Időpont: 2019. augusztus 17. 18.00 óra
Helyszín: Vecsés, Fő tér (a kulturális központ előtti téren), rossz idő esetén a kulturális központban kerül megrendezésre! Lesz itt népzene, táncház, gyermekprogram, vásári komédia; gyerekek és felnőttek együtt mulathatnak a magyar népi kultúra izgalmas világában!

BÁKK NAPKÖZIS SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR

A 2018-ban nagy sikerrel zárult színjátszó táborunk ez évben is megnyitja kapuit. A sok pozitív visszajelzés alapján idén nyáron két turnusban szeretnénk az érdeklődő gyerekeket a színjátszás rejtelmeibe bevezetni.

BÁKK Manó búcsúja

Miután véget ért a VII. Bálint Ágnes Mesefesztivál, BÁKK Manó fáradtan dőlt neki a kulturális központ korlátjának. Éhes is volt, szomjas is volt, boldog is volt, és egy kicsit szomorú is.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.