Dombóvári István önálló estje Vecsésen! mv. Bellus István

 Dumaszínház

Időpont: 2021. április 23. 18.00 óra - ELMARAD

Új időpont: 2021. július 2. 18.00 óra

"Kedves Nézőink!

Az április 23-ra módosított 18.00 órás Kettőskereszt vagy amit akartok - Dombóvári István önálló estje, műsorvezető: Bellus István c. előadásunkat a Bálint Ágnes Kulturális Központban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani. Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. július 2. 18.00, az előadás helyszíne változatlan.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen. Ha az új időpont nem felelne meg, kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket május 2-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.

A helyszínen megvásárolt jegyeket a helyszínen lehet majd személyesen visszaváltani. A jelenlegi kormányrendelet miatt a művelődési házaknak be kellett zárniuk, ezért az újranyitást követően 2 hétig lesz alkalmuk a jegyek visszaváltására.

Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét, úgy május 2-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:

https://www.jegy.hu/.../a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki...

(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)

A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.

Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:

A Dumaszínház csapata"

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016