MESEÍRÓ PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

 

Köszönjük, hogy az összes kategóriában ilyen sok mesével örvendeztettétek meg BÁKK Manót. Volt bőven olvasnivalója a zsűrinek, akiknek - ha nehezen is - de döntést kellett hozniuk, hogy kategóriánként melyik három-három mesét választják ki és díjazzák.

Kis Manó kategória: 

1. helyezett: Varga Klaudia Lilla, Csipiszke kalandjai című meséje2. helyezett: Dékány Írisz, Kaland Bábföldjén című meséje3. helyezett: Varga Mirjam, Lili és Bill Nyaralása című meséje Nagy Manó kategória:1. helyezett: Pénzes Laura, Váratlan kaland című meséje2. helyezett: Bakó Nóra Napsugár, Emlék-esték című meséje3. helyezett: Uza Flóra, Nyaralás című meséje Örök Gyerek kategória:1. helyezett: Rónai Katalin, Zeller kalandjai című meséje2. helyezett: Merényi Hajnalka, Mese egy különös nyaralásról című meséje   Zeller kalandjai3. helyezett: Rádai Andrea, Boszorkány a szomszédban című meséjeGratulálunk a díjazottaknak, akinek a nyereményeit a Manó Könyvek, a Róder Imre Városi Könyvtár és a Mazsola Játszóház ajánlotta fel.A díjazottakkal e-mailen vesszük fel a kapcsolatot!

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.