SZENIOR AKADÉMIA - Svindlerek nyomában, avagy az idősek átverési kísérletei

 ELMARAD!

Kovács György ismeretterjesztő előadása

Időpont: 2020. március 18. 17.30 óra

Az előadás ingyenesen látogatható!

Az idősebb korosztály talán hatványozottabban van kitéve napjainkban a csalók, szélhámosok, lenyúlók sáskahadának. Ez valahol érthető, és ugyanakkor rendkívül sajnálatos és dühítő. Ők azok, akik többségében talán kevésbé képesek lépést tartani a rohanó világgal, akik kevésbé vannak tisztában a mai kor technikai vívmányaival művelt szélhámosságokkal, és talán Ők azok, akik még jobban hisznek az alapvető emberségben és tisztességben. Ezt próbálják kihasználni azok, akik belőlük kívánnak hasznot húzni, megfosztani őket értékeiktől. Ez nincs így jól. A Senior Akadémia soron következő előadása ennek megakadályozására, kivédésére próbál hasznos tanácsokkal szolgálni. Föl szeretné hívni a figyelmet eme veszélyes, és általuk kevésbé átlátható csalásokra, a védekezés néhány taktikájára, és a csalók, szélhámosok könnyebb fölismerésére. Praktikus tanácsokkal, ötletekkel, konkrétumokkal arra, hogy ilyen esetekben kihez, hova fordulhatnak segítségért, jogorvoslatért.

Fontos és hasznos tudnivalók mindazoknak, akik nem kívánnak áldozatul esni, és nem kívánnak tanulópénzt fizetni saját káruk árán az ismeretekért.

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.