A VERES 1 SZÍNHÁZ BEMUTATJA: NE MOST, DRÁGÁM!

 vígjáték két részben, írta: Ray Cooney és John Chapman

Időpont: 2018. november 15. 19.00
Jegyár: 4.500,- Ft

A történet középpontjában szeretők, nercbundák, illetve hiányosan öltözött nők állnak.... Lehet, hogy a görcsös férfivágyak, de az is lehet, hogy a női könnyűvérűség szimbóluma a nercbunda, de az biztos, hogy ahol nercbunda van, ott valaki nagyon akar valamit, és történetesen általában ugyanazt. John Chapman és Ray Cooney azonban nem hagyja hőseit egykönnyen győzni, így a szimpla szerelmi háromszögnek indult sztori gyorsan csaknem tucatnyi egymásba fonódó „ki-kivel?”-jellegű gordiuszi csomóvá alakul, lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe sodorva a kis szőrmeszalon szüntelen hantázó tulajdonosait.

Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák...

A történet valami nagyon jellemzőt mutat meg a tesztoszteron agyra gyakorolt hatásáról: amikor a férfiban csak a „szent cél” marad, mint éltető erő, amely mindent megbolygat maga körül. A szerzők elfogulatlanságára utal, hogy női hőseik sem „gondolkoznak” ennél sokkal bonyolultabban, csak míg az ő vágyaik már jórészt tárgyiasultak, addig a teremtés koronája még mindig a természetben keresi a pillanatnyi eufória élményét.

Szereposztás:

Gilbert Bodley – MIHÁLYFI BALÁZS
Arnold Crouch – CSONKA ANDRÁS
Sue Lawson – HOLCZINGER SZANDRA/LAURINYECZ RÉKA
Miss Tipdale – STEINKOHL ERIKA
Janie McMichael – MIKLÓS KRISZTA
Harry McMichael – PÁL TAMÁS
Mrs. Frencham – SZILÁGYI ANNAMÁRIA/CSÁNYI ERIKA
Frencham fregattkapitány – VENYIGE SÁNDOR                                
Maude Bodley – ZORGEL ENIKŐ
Mr. Lawson – GERNER CSABA/JANIK LÁSZLÓ
Miss Whittington – HOLCZINGER SZANDRA/CSÁKI EDINA/LAURINYECZ RÉKA

Díszlet-jelmez: MOLNÁR SZILVIA

Rendező: VENYIGE SÁNDOR

jegyvasarlassz

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 29 350 279, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.