Játékra invitálunk benneteket, "egy kicsi mozgás mindenkinek kell" jeligére! Aki október 6. és december 15-e között szombatonként*, az extra nyitvatartási időben (9.00-14.00), bármely programunkra jegyet vásárol információs pultunknál személyesen, sorsoláson vesz részt, melyben egy két fő részére szóló bérletet nyerhet tavaszi színházi programjainkra.
Ha tehát szeretnél 3 alkalmas bérletet nyerni tavaszi színházi előadásainkra, térj be hozzánk és válts jegyet bármelyik őszi programunkra december 15-ig. December 21-én sorsoljuk ki a nyertest! Játékra fel, vegyetek személyesen színház jegyet szombatonként* jegypénztárunkban!

(*A hosszú hétvégéken és ünnepnapokon a jegypénztárunk és az információs pultunk szombatonként zárva tart!)

A VECSÉSI BÁRKA BAPTISTA GYÜLEKEZET és a BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT a BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLATTAL együttműködve idén is részt vesz a KARÁCSONYI CIPŐS DOBOZ AKCIÓBAN. A kulturális központban hivatalos gyűjtőpontot alakítunk ki, ahová minden jó szándékú, segíteni akaró ember elhozhatja a maga ajándékát, amit aztán a Bárka gyülekezet továbbít majd vajdasági és kárpátaljai és helybéli rászorulóknak. A program célja, hogy ezeken a cipős doboz ajándékokon keresztül olyan élményhez juttassuk a gyermekeket, amelyben amúgy másként - önhibájukon kívül - nem lehetne részük. Amennyiben szeretnél ebben részt venni, kérünk, hogy egy cipős dobozban helyezd el azokat az ajándékokat (játék, édesség, ruha, kozmetikum), aminek Te magad is örülnél, és juttasd el a kulturális központ gyűjtőpontjára. Kérünk tüntesd fel a dobozon, hogy fiúnak vagy lánynak szánod-e az ajándékot, és milyen korosztálynak (2-4; 5-7; 9-11; 12-15)! Akár egy kedves, személyre szóló üzenetet, köszöntést is tehetsz bele.

A programban NOVEMBER 12. ÉS DECEMBER 9. KÖZÖTT várjuk az ajándékaidat, hogy még az ünnep előtt el tudjuk juttatni a gyermekekhez!

“A jótékonyságról és az adakozásról pedig el ne feledkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten” (Zsidókhoz írt levél 13:16)

A Játékszín bemutatja

írta: Szervét Tibor

Időpont: 2019. február 21. 19.00
Jegyár: 4.500,- Ft

Nyugodtan dönthet úgy is, hogy visszaviszi Charlie-t az iskolába, és minden marad a régiben. Ám ha őrá esik a választás, olyan tudományos ugrás elősegítője lesz, amelyhez fogható a DNS felfedezése óta nem volt. Nos?” – kérdezi dr. Nemur Alice Kiniantól, Charlie Gordon tanárától Daniel Keyes Virágot Algernonnak című világhírű regényében, illetve a Szervét Tibor által készült színpadi változatban, mely a Játékszín műsorán szerepel először. Hogy hogyan dönt a tanárnő és főleg a törekvő tanítványa, és mi lesz mindennek a következménye, erről szól ez a megindító történet. Charlie Gordon csodálatos szellemi
fölemelkedése és méltóságteljes visszatérése korábbi énjéhez felemelő példájává válhat az emberi kitartásnak, az élni akarásnak, az optimizmusnak, a szeretet erejének.

Időpont: 2019. február 23.; Kapunyitás: 20.00 óra, Kezdés: 21.00 óra
Jegyár: Az első 50 jegy kizárólag online karácsonyi akcióban: 1990,- Ft. Ezt követően elővételben: 2590,- Ft helyszín: 2990,- Ft

A zenekar 2019-es turnéjával Vecsésre is ellátogat, ahol bemutatják a III. nagylemezüket, de természetesen a korábbi együtt éneklős kedvencek sem maradnak ki! 🎉

Jegyvásárlás most karácsonyi akcióval!

jegyvasarlassz

 

Az Infúzió Produkció előadása

Időpont: 2019. január 23. 18.00 óra

Második előadás: 2019. január 23. 20.00 óra

Jegyár: 3.900 - 5.900 Ft Jegyek hamarosan válthatóak a második előadásra a helyszínen nyitvatartási időben!

 

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 29 350 279, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.