KARÁCSONYI CIPŐSDOBOZ AKCIÓ 2020

A csomagokat november 27-től december 20-ig gyűjtjük a Vecsési Bárka Baptista Gyülekezet új épületében hétköznaponként 15-18-ig, szombaton 9-12-ig.
Kérünk, a dobozon tüntesd fel, hogy milyen korú és nemű gyermeknek készült. (Pl.: 5-7 éves kisfiú)

Cím: Vecsés, Mátyás utca 6.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 20 886 1771

BÁKK hűségprogram!

Feliratkozás a hírlevélre

Név:*
Cím:*
születési dátum:*
Érdeklődés:* színház
koncert
kiállítás
gyermek- és családi programok
közösségi foglalkozások
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Adatvédelmi szabályzat és irányelvek

UTAZÁSKOR A BÁKK PARTNERE A TOYOTA KOVÁCS

A BÁKK és a TOYOTA KOVÁCS partneri együttműködésében, az ősz folyamán találkozhat közönségünk a legújabb TOYOTA modellekkel, melyeket azon túl, hogy közelről is megcsodálhatnak, - a kiemelt programjaink alkalmával - lehetőség nyílik exkluzív hibrid tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésekre is, melyre a helyszínen, valamint online biztosítunk feliratkozási lehetőséget. Sőt, amennyiben elnyeri tetszését valamelyik modell, abban az esetben a TOYOTA KOVÁCS alkalmi kedvezményekkel és egyedi ajándékokkal várja a BÁKK közönségét és partnereit. Feliratkozás a speciális tájékoztatóval egybekötött tesztvezetésre a TOYOTA KOVÁCS AUTÓHÁZBA:
Név::*
Születési dátum::*
Irányítószám:*
E-mail cím:*
Preferált időpont::*
Preferált típus::*
A BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT TÁJÉKOZTATÓJA A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁSRÓL

Tisztelt Látogatóink, kedves Közönségünk!

A Kormány által kihirdetett járványügyi intézkedések értelmében a Bálint Ágnes Kulturális Központban 2020. november 11-től előre láthatóan 2020. december 10-ig rendezvénytilalom lép életbe. Az erre az időszakra meghirdetett programok elmaradnak. Ezen időszak alatt közösségi foglakozásaink is szünetelnek. Az elmaradó Dumaszínház előadással kapcsolatban a produkció facebook oldalán érhetőek el a pótlással, valamint az esetleges jegyvisszaváltással kapcsolatos információk: https://www.facebook.com/dumaszinhaz

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre a megszokott elérhetőségeken. Köszönjük megértésüket, vigyázzunk egymásra!

BÁLINT ÁGNES KULTURÁLIS KÖZPONT 2220 Vecsés, Telepi út 43. Telefon: 06 30 668 7038, e-mail: info@kulturba.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodva, JEGYÉRTÉKESÍTÉS:  2220, Vecsés, Telepi út 43.

Programjainkról tájékozódhat Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon.

Panaszkezelési szabályzatunk.

© 2016

Please publish modules in offcanvas position.